Vremurile din urmă

Disponibil și ca e-book (carte electronică)!     E-BOOK
În timp ce se concentrează pe Sfânta Scriptură, el ne descoperă cum putem citi semnele timpurilor, cum să ne pregătim pentru zilele extraordinare ce ne stau în față.

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
30,00 lei
Reducere

Descriere

VIITORUL ACESTEI PLANETE NU A ARĂTAT NICIODATĂ MAI ÎNTUNECAT 
DAR VIITORUL OAMENILOR LUI DUMNEZEU NU A ARĂTAT NICIODATĂ MAI LUMINOS.

 În zilele de pe urmă care ne stau înainte, vom experimenta cele mai întunecate zile din toată istoria – dar oamenii lui Dumnezeu vor experimenta o extraordinară revărsare supranaturală a puterii și protecției lui Dumnezeu. 

În această inspirată și necesară chemare la acțiune, Don Finto, un autor bine vândut și pastor, provoacă credincioșii din întreaga lume în a deveni împlinitori radicali ai voii lui Dumnezeu și furnizori ai puterii Lui, în ciuda întunericului care se conturează. În timp ce se concentrează pe Sfânta Scriptură, el ne descoperă cum putem citi semnele timpurilor, cum să ne pregătim pentru zilele extraordinare ce ne stau în față, inclusiv cum:
- Să redobândim o imaginație dumnezeiască
- Să trăim și să ne rugăm Cuvântul lui Dumnezeu
- Să ne luptăm în credință pentru promisiunile lui Dumnezeu
- Să ținem pasul cu Duhul Sfânt
- Să trăim într-o comunitate autentică
- și multe altele!
Cel rău urmează să se arate, dar cu atât mai mari sunt minunatele cuceriri ale armatei Domnului. Zilele cele mai bune urmează.

„Relevantă, revelatoare și foarte bine scrisă. Această carte este mesajul de care are nevoie fiecare credincios.”
Mike Bickle, director, International House of Prayer; președinte, International House of Prayer University
„Este de mare ajutor să știi cum să citești semnele timpurilor. Vocea demnă de încredere a lui Don Finto ne instruiește cum să răspundem și cum să pășim în credință și nu în frică.”
James W. Goll, fondator God Encounters Ministries
„Luați această carte și citiți-o. Apoi alergați cu o credință puternică înspre viitor, știind că vi s-a dat un rol în această etapă a zilelor din urmă ale istoriei.”
Lou Engle, fondator, The Call

Don Finto a păstorit Biserica Belmont din Nashville pentru 25 de ani și este fondatorul și directorul Caleb Company. Don are trei copii, șapte nepoți și un număr crescând de strănepoți. Aflați mai multe pe www.donfinto.org

 

Număr de pagini: 253


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.