Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Luptatorul in inchinare - Chuck Pierce
Pretul de vanzare cu reducere
25,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Aceasta carte ofera o intelegere noua asupra relatiei dintre inchinare si lupta spirituala. In zilele care ne stau in fata, trebuie sa intelegem cum sa ne inaltam in inchinare, primind intelepciune, putere si curaj, ca apoi sa coborim in inchinare.

"Luptatorul in inchinare" ofera o intelegere noua asupra relatiei dintre inchinare si lupta spirituala. In zilele care ne stau in fata, trebuie sa intelegem cum sa ne inaltam in primul rand in inchinare, primind intelepciune, putere si curaj, ca mai apoi sa coborim in batalie pentru a invinge portile iadului si a intemeia Imparatia lui Dumnezeu.

Majoritatea creştinilor se concentrează în închinare pe relaţie şi adorare, amândouă fiind excelente şi bune. Totuşi, adoraţia noastră şi dorinţa de a-L cunoaşte pe Dumnezeu trebuie să înainteze către un nou nivel - acela de a experimenta Voia Lui pe pământ! Trăim vremuri importante! Ceea ce Dumnezeu face şi spune în ceruri trebuie să se manifeste pe pământ.

Duhul Domnului lărgeşte această chemare credincioşilor. În schimb, această chemare eliberează un sunet din ceruri care este îmbrăţişat de oameni pe întreg pământul. Chemarea la închinare ne duce la un nivel mai mare al intimităţii - şi sunetul ei ne cheamă la război. Cândva, Lucifer a condus în închinare oastea angelică la adresa Creatorului. Apoi el a decis să nu mai fie închinător - ci a dorit să fie venerat. RĂZBOIUL ÎNCHINĂRII a început în acel moment - şi continuă şi astăzi în Biserică, pe pământ şi în ceruri. Când ne închinăm, adorarea noastră urcă la tronul Său; şi prin acest proces putem apoi să ne implicăm eficient în război.

Luptători în închinare, ridicaţi-vă! Acum este timpul ca generaţiile să se strângă în unitate! Închinaţi-vă, intraţi cu îndrăzneală în Camera Tronului, fiţi îmbrăcaţi cu favoare şi mergeţi la război! Răspundeţi chemării! Purtaţi războiul! Strângeţi secerişul!


CHUCK D. PIERCE este vicepreşedinte al Global Harvest Ministries şi preşedintele Glory of Zion International Ministries. El este fostul director al Centrului Mondial de Rugăciune şi co-autor al cărţilor The future War of the Church, Possessing Your Inheritance, Ridding Your Home of Spiritual Darkness, The Best Is Yet Ahead and Receiving the Word of the Lord. Chuck, soţia lui, Pam, şi cei cinci copii ai lor trăiesc în Denton, Texas.

JOHN DICKSON a condus Trupul lui Cristos în închinare din timpul mişcării “Jesus Movement” de la începutul anilor '70. În prezent el conduce închinarea la Glory of Zion International care este cunoscută pentru lucrarea ei în ce priveşte cântecele profetice şi închinarea care  pătrunde.


 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.