Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Povestirea_de_se_4fd1f4bb5324d.jpg
Povestirea de seara cu Unchiul Lucian
SKU: D4-008
Pretul de vanzare cu reducere
22,00 lei

Dupa mai bine de un an, iata al doilea volum de povestiri cu Unchiul Lucian. Cele 14 povestiri, inspirate din intamplari reale si filmate intr-un cadru pitoresc de vacanta din Transilvania, se adreseaza copiilor intre 4 si... 99 de ani. Prin alternanta suspansului cu umorul, ele vor conduce mintea spre virtutile crestine, pe care copiii sa le indra

Produsul nu este in stoc Anunţă-mă

Dupa mai bine de un an, iata al doilea volum de povestiri cu Unchiul Lucian. Cele 14 povestiri, inspirate din intamplari reale si filmate intr-un cadru pitoresc de vacanta din Transilvania, se adreseaza copiilor intre 4 si... 99 de ani. Prin alternanta suspansului cu umorul, ele vor conduce mintea spre virtutile crestine, pe care copiii sa le indrageasca si sa fie fericiti.

Disc II:

 1. Cinste si rasplata
 2. Fiul Tigru
 3. Povestea baiatului orb
 4. Vrabia galbena
 5. Raspuns instantaneu
 6. Platit cu o cana de lapte
 7. Radacina tuturor relelor

Disc II:

 1. Canarusul salvator
 2. Ochelarii lui nea Fane
 3. Fetita si Marul
 4. Hotul de Buzunare
 5. Negrisorul care a vrut carte
 6. Cel mai bun cadou
 7. Magazinul de un dolar

Prof. Lucian Cristescu - prietenul copiilor - si-a dedicat pasiunea educatiei crestine, cu convingerea ca dezvoltarea armonioasa a caracterului este bunul cel mai de pret al celor "sapte ani de acasa", tezaur care se aduna inca din cele mai fragede varste. 

Vreau la Scoala este un proiect ADRA Romania pentru sustinerea copiilor defavorizati, cu risc de abandon scolar. Fondurile obtinute din vanzarea acestui album vor ajuta 250 de copii sa dobandeasca speranta unei vieti implinite.

Cele mai noi produse

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.