Conspirația tăcerii

Coperta_conspiratia_tacerii_web1
Disponibil și ca e-book (carte electronică)!     E-BOOK
Amestecând cu pricepere fapte dureroase cu umor, cu mărturii, muzică și lecții cu obiecte, Joe atacă epidemia abuzului sexual și violenței domestice și a violenței la întâlniri în cadrul societății și a bisericii.

Cu livrare prin Poșta Română - 20,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
30,00 lei
Reducere

Descriere

Cel mai mare șoc pe care Joe l-a avut când a intrat în lucrare a fost să descopere că peste 70% din lucrarea lui unu-la-unu era să ajute victime ale abuzului. Majoritatea erau adulți supraviețuitori ai unei molestări în copilărie. Pentru a putea face față mai bine problemei, a urmat un curs de patruzeci de ore de instruire la centrul local de violență domestică /criză în caz de viol și a devenit consilier de intervenție în criză voluntar.

După ce a acceptat o poziție de lucrător part time cu agenția ca și specialist în educație și prevenire, a prezentat peste 1700 de programe la peste 47.000 de oameni de toate vârstele despre abuzul sexual, prevenire și violența domestică și violența la întâlnire. În acest timp Dumnezeu a pus în inimat lui vocea jalnică a unui copil care plângea după ajutor. Acest strigăt avea să devină motivația principală a lui Joe.

Răspunzând la noua chemare a lui Dumnezeu în viața lui, Joe a demisionat de la slujba lui și a fondat o nouă lucrare, COMPASS (Comunități promovând o societate mai sigură). Amestecând cu pricepere fapte dureroase cu umor, cu mărturii, muzică și lecții cu obiecte, atacă epidemia abuzului sexual și violenței domestice și a violenței la întâlniri în cadrul societății și a bisericii.

În acest timp a ajuns la realizarea sobră că copiii sunt resursa cea mai valoroasă a bisericii și națiunii noastre. Viitorul bisericii lui Dumnezeu și a națiunii este investit în viețile lor. În mod tragic, pentru mulți dintre ei, potențialul lor este pipernicit, distrus înainte să ajungă la tinerețe. Această epidemie este concepută și născută în adâncul iadului, ceea ce face confruntarea abuzului o formă intensă de luptă spirituală.

 

Număr de pagini: 173


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.