Diagnosticarea arborelui genealogic

Te-ai întrebat vreodată de ce lucrurile se întâmplă așa cum se întâmplă și de ce par să aibă loc din nou și din nou, indiferent de ceea ce faci pentru a ÎNCERCA să le schimbi? Biblia ne spune: „Cum sare vrabia încoace şi încolo şi cum zboară rândunica, aşa nu nimereşte blestemul neîntemeiat.” (Proverbe 26:2) Deci trebuie să existe un motiv pentru lipsa binecuvântărilor și prezența unui blestem în viața noastră.

Cu livrare prin Poșta Română - 20,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
40,00 lei
Reducere

Descriere

Deși toți cei care trăiesc evlavios în Hristos Isus vor suferi persecuție, iar Dumnezeu va folosi acele încercări pentru a ne desăvârși, s-ar putea ca nu toate necazurile și încercările să fie necesare. Unele dintre lucrurile cu care ne luptăm pot fi evitate. Lucrurile care formează un tipar și apar într-un mod repetat, pot fi rezultatul acordurilor generaționale pe care fie noi, fie strămoșii noștri le-am încheiat cu inamicul. Judecata păcatului și consecințele nelegiuirii nemărturisite care vin ca rezultat al înțelegerilor pe care le-am făcut cu minciunile dușmanului pot fi la baza unora dintre cele mai mari dificultăți cu care ne putem confrunta. Aceste acorduri care se manifestă prin frică și îndoială sunt folosite de inamic pentru a ne ține departe de binecuvântări și a ne ține în robia lui.
Diagnosticarea arborelui genealogic și preluarea autorității ca reprezentant autorizat al liniei de sânge, devine o acțiune înțeleaptă și necesară pentru oricine dorește să fie eliberat de blestemele păcatului și să crească în relația cu Dumnezeu.

Nr. pagini - 334


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.