Eliberând captivii

Eliberand_captiv_503643b48f7d9.jpg
Aceasta carte va ofera informatii care sa va ajute sa deveniti mai constienti de lucrurile care sunt considerate importante in cautarea libertatii si a vietii din belsug.

Cu livrare prin Poșta Română - 20,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
25,00 lei
Reducere

Descriere

Aceasta carte va ofera informatii care sa va ajute sa deveniti mai constienti de lucrurile care sunt considerate importante in cautarea libertatii si a vietii din belsug.

Din introducere:

Vă mărturisim interesul nostru profund în vindecarea dumneavoastră, dar vă reamintim că acest manual nu intenţionează a fi un substitut pentru propria voastră căutare a voinţei lui Dumnezeu sau pentru recomandările pastorilor şi ale medicilor. Noi ne aflăm aici pentru a vă oferi informaţii care să vă ajute să deveniţi mai conştienţi de lucrurile pe care noi le considerăm importante în căutarea libertăţii şi a vieţii din belşug.

Autoarea şi instructorii manualului Eliberând Captivii nu vor fi făcuţi responsabili pentru rezultatele tehnicilor sau serviciilor oferite sau menţionate în această carte şi dezmint orice tendinţă în legătură cu împlinirea aşteptărilor voastre cu privire la informaţiile sau mărturiile conţinute în manual. De asemenea, autoarea şi instructorii nu sunt responsabili pentru pagubele, pierderile sau cheltuielile personale sau de proprietate care pot apare ca urmare a practicilor, a aplicaţiilor procedurilor sau tehnicilor descrise în manualul Eliberând Captivii.

Eliberarea şi vindecarea interioară sunt o formă de artă mult asemănătoare scenografiei sau picturii. Există structuri şi principii elementare care pot fi predate şi care se pot învăţa, dar materialul, esenţa povestirii sau a tabloului vă aparţine vouă. Eu vă pot învăţa câte ceva despre cum se pictează un tablou sau despre cum se scrie o carte. Eu pot identifica o informaţie general acceptată, despre cum se pictează fundalul înaintea prim-planului, sau pot plasa eroul în lumea sa obişnuită, dar nu pot nara eu povestirea şi nu pot picta eu tabloul.

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.