Eliberare spirituala de sub influenta comunismului

De: Elpis
Eliberare_spirit_4dd17fd7e8917.jpg
Aceasta carte este o aventura a descoperirii, a vindecarii si a restaurarii, prezentand cateva dintre principiile spirituale de baza care stau la temelia comunismului. Autorul realizeaza o examinare atenta a durerii si a pierderilor imense ale celor incatusati in acest sistem totalitar.

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
27,00 lei
Reducere

Descriere

Eliberare spirituala de sub influenta comunismului de Otto Bixler este o carte remarcabila si practica, scrisa cu scopul de a aduce eliberare spirituala celor ce au o experienta sau o mostenire legata de comunism. Otto si sotia lui Sharon, au slujit in 28 de tari, practicand un stil de invatatura si de slujire dezarmant de simplu, dar impregnat si calauzit de prezenta Duhul Sfant.

Indiferent de tara in care locuiesti aceasta carte iti descopera ceea ce este important in ochii lui Dumnezeu, cum poti inlatura blocajele spirituale din viata ta, cum poti experimenta un nou nivel de sfitenie si de putere spirituala care sa te imputerniceasca sa faci lucrarile lui Isus si de asemenea te ajuta sa intelegi cum poti sa incepi sa-l auzi pe Dumnezeu mai bine si mai clar decat pana acum.

Cartea de fata este o aventura a descoperirii, a vindecarii si a restaurarii care examineaza cu atentie motivele spirituale ale esecului URSS-ului si cauzele  pierderilor si durerilor  celor incatusati in acest sistem totalitar. Aceste rani pot fi vindecate prin dragostea si prin sangele lui isus Cristos.

Cartea aceastea s-a nascut din dorinta de a elibera crestinii de efectele reziduale ale comunismului practicat in Rusia si in fosta Urss. Ea se adreseaza crestinilor si are menirea de a-i ajuta sa ajunga la libertate spirituala, pentru ca ei, la randul lor, sa-i ajute pe alti credinciosi sa faca acest lucru.

Ajutorul oferit de aceasta carte este disponibil doar crestinilor si doar in Numele lui Isus. Otto Bixler explica in aceasta carte care au fost principiile spirituale care au stat la baza comunismului, cercetand si expunand, din perspectiva biblica, structura si materialul unei constructii politice care tine inca in robie milioane de cetateni ai fostului bloc sovietic si familiile lor, fara ca acestia sa-si dea seama.

Comunismul are forma si puterea unei religii false- aceasta este una dintre premizele acestei carti, doreste de asemena sa arate cum implicarea trecuta a unei familii in comunism poate sa ii tina pe membrii acesteia in robie in prezent.

Cartea insa iti arata cum sa folosesti legile spirituale ale lui Dumnezeu, pentru a te elibera pe tine si familia ta. Otto Bixler arata ca nici religia si nici biserica nu te poate elibera. Se poate primi eliberare doar daca ne cunoastem pe noi insine, pe Dumnezeu si legile spirituale care ne guverneaza vietile.

Trebuie sa-L cunoasteti pe El personal, si nu doar sa aveti cunostinte religioase. Trebuie sa-L cunoasteti in mod intim. Trebuie sa stiti cum sa-i castigati bunavointa, actionand conform legilor Lui spirituale, care guverneaza intreaga lume.

Starea fizica, emotionala si spirituala a oamenilor si a natiunilor reflecta nivelul ascultarii lor de Dumnezeu, pe termen lung. Usa lui Dumnezeu ramane deschisa pentru toti cei care s-au indepartat de El la nivel personal, familial si national.

Otto Bixler afirma ca aceasta problema in care se afla lumea are doua explicatii: In primul rand oamenii nu sunt constienti ca starea lor proasta este consecinta comportamentului lor spiritual iar in al doilea rand, nu stiu care este calea de intoarcere spre binecuvantarile lui Dumnezeu.

Pe calea spre vindecare si libertate se merge pas cu pas. In capitolele acestei carti se examineaza cateva dintre legile si principiile spirituale care ofera protecte poporului lui Dumnezeu. Cand oamenii pasesc in afara acestor bariere protectoare, se afla in afara binecuvantarilor lui Dumnezeu. Calea spre liberatte si binecuvantare este intoarcerea in cadrul acestor limite.

Cartea are doua parti: Vaduve si orfani - restaurarea familiei si Prizonieri - eliberarea captivilor. Prima parte examineaza principiile spirituale fundamentale care stau la baza bunastarii noastre si a relatiei noastre cu Dumnezeu.

Aplicand aceste adevaruri la relatiile familiale si interpersonale, veti descoperi cauza multora dintre problemele dvs si veti pasi spre binecuvantarile promise de Dumnezeu. In a doua parte a cartii, veti observa ca unele dintre programele sociale ale fostului regim comunism au condus la idolatrie, aducand blestem in vietile dvs.

Aceasta carte explica de asemena planul lui Dumnezeu pentru restaurarea si eliberarea oamenilor din aceste practici pacatoase, prin aplicarea principiilor invatate in aceasta carte.

Cartea va va raspunde la intrebari precum: cine poate sluji pentru eliberare?; cum sa-l recunosti pe dusman?; care sunt planurile sale si cum sa-l indepartezi?

Acum, in forma scrisa!
Descopera si experimenteaza ceea ce mii de oameni au primit de la Dumnezeu prin conferinte, scoli si slujiri de rugaciune.
_______________________________________________________


Cuprins
PARTEA I
VADUVE SI ORFANI - RESTAURAREA FAMILIEI
Capitolul I
Vaduve si orfani
Capitolul al II-lea Legile spirituale care guverneaza lumea
Capitolul al III-lea Iertarea o abordare mai profunda
Capitolul al IV-lea Pacatele familiei
Capitolul al V-lea Unde au disparut tatii
Capitolul al VI-lea Familia piatra de temelie a lui Dumnezeu pentru societate
Capitolul al VII-lea Libertatea castigata prin rugaciune

PARTEA A II-A
PRIZONIERII - ELIBERAREA CELOR CAPTIVI
Capitolul al VIII-lea Prizonierii
Capitolul al IX-lea Radacinile spirituale ale comunismului.
Capitolul al X-lea Eliberarea de comunism - Procedura de slujire

 

Editura: Editura Elpis

Autor: Otto Bixler

Numar de pagini: 261

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.