Eliberarea captivilor - Cum să le slujești altora prin Duhul Sfânt

Cum să le slujești altora prin Duhul Sfânt

Cu livrare prin Poșta Română - 20,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
30,00 lei
Reducere

Descriere

În anul 1982, pastorul Terry Moore a fost catapultat într-o aventură grozavă în urma experimentării prezenței Tatălui, a Fiului și a Duhului Sfânt. Pe măsură ce era transformat de puterea lui Dumnezeu, prin Cuvânt și prin experiențele transformatoare, el a început să înțeleagă că inima lui Dumnezeu și intențiile Sale pentru întreaga omenire au fost ca cei captivi să fie eliberați.

În urma anilor săi de experiență în domeniile pastorației, a uceniciei și a conducerii multora la plenitudine, Terry îți va împărtăși în cartea sa uneltele și planurile necesare umblării în vindecare și eliberare, dar te va purta și într-o călătorie în care să fii echipat cu înțelepciune, înțelegere, îndrumare și principii fundamentale necesare să-i ajuți la rândul tău pe alți oameni pentru care Hristos a plătit prețul suprem pe Cruce, astfel încât aceștia să ajungă la aceeași libertate.

Familiile noastre, prietenii și vecinii noștri strigă după pace și după a fi conduși în scopul și destinul lor – să lase în urmă bagajul și greutatea provocărilor vieții pe care le-au purtat. Există un răspuns și o cale de ieșire din robie, întuneric și temniță. Prin adevărul Cuvântului lui Dumnezeu cuprins în aceste pagini, vei urca la nivele noi de libertate și marele bonus este că TU însuți îi vei putea aduce pe alții cu tine pe măsură ce eliberezi captivii.

 

Nr. pagini: 158


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.