Ferestre deschise spre biruințe

În „Ferestre Deschise spre Biruințe”, sunt elaborate experiențe unice și învățături fundamentale din slujirea inHim Ministry, a lui Mircea și Bogdan Graur, tată și fiu.

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
30,00 lei
Reducere

Descriere

În „Ferestre Deschise spre Biruințe”, sunt elaborate experiențe unice și învățături fundamentale din slujirea inHim Ministry, a lui Mircea și Bogdan Graur, tată și fiu.

De-a lungul a 20 de ani de slujire, ei s-au confruntat cu diverse problematici, în practica efectivă a consilierilor pastorale. De la confruntări demonice, la ajutarea oamenilor de a depăși frici, depresii, blocaje, sau de a primi daruri de la Duhul Sfânt, s-ar putea uneori să găsești greu să o lași din mâini.

Abordările din această carte sunt din domenii cât se poate de diverse, dar de o actualitate crucială. „Ferestre Deschise spre Biruințe” are ca scop echiparea credinciosului și ridicarea lui la un nivel de înțelegere, pentru a fi cât mai de folos Împărăției, fie slujind celor din jur, precum și pentru redobândirea, în propria viață, a tuturor binecuvântărilor pe care Tatăl Ceresc le dorește pentru fiii și fiicele Sale.

Ai înaintea ta un destin unic, născut în Ceruri, mai dinainte de facerea lumii. Iar pentru intrarea în posesia întregii moșteniri pusă deoparte pentru tine, ai nevoie de perspectiva oferită de „Ferestre Deschise spre Biruințe”, pentru o priveliște cerească asupra victoriilor pe care Domnul le are disponibile pentru tine.

Dumnezeu își ridică o generație de biruitori fără precedent, care să reaprindă lumina restaurării Trupului Lui Hristos, aflat în mijlocul unui asalt al vrăjmașului pe toate fronturile. Așadar, și tu ești chemat să îți ridici torța și să te alături cu lumina ta, celor care duc tot mai sus, pe întunericul înălțimilor, lumina Împărăției Cerurilor.

Această carte se dorește să îți fie un izvor de inspirație, de înțelepciune și strategie spirituală, de speranță și de echipare practică, pentru ca viața și slujirea ta să nu mai fie niciodată la fel, ci tot mai aproape de destinul ceresc. Pentru că, umblând împreună cu Duhul Sfânt, tu să fii de neoprit în obținerea biruințelor, în toate domeniile vieții tale.

Numar de pagini: 258


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.