Fii liber!

Disponibil și ca e-book (carte electronică)!     E-BOOK
Un manual de pregătire pentru eliberare, de eliberare și de autoeliberare. Poți scăpa de oprimarea satanei și poți umbla în libertate!

Cu livrare prin Poșta Română - 20,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
30,00 lei
Reducere

Descriere

Un manual de pregătire pentru eliberare, de eliberare și de autoeliberare. Poți scăpa de oprimarea satanei și poți umbla în libertate!

Deschide calea către eliberare...

  • aș putea avea un demon?
  • zidul tău de protecție
  • întărituri ale vrăjmașului
  • calea către eliberare
  • scăparea de duhul de religiozitate
  • împotrivește-te unui duh care te privează de dumnezeu
  • de ce unii nu se pot fi eliberați și cum pot fi liberi
  • și mult mai multe

"Acesta este un manual unic ce te poate conduce spre eliberare!"
Chuck d. Pierce

robertheidler libRobert D. Heidler este un învățător apostolic care lucrează cu Glory of Zion International Ministries. El deține o diplomă de absolvire a Universității din Florida de Sud, a studiat la Seminarul Teologic din Dallas și este doctor în Slujire Practică, în urma absolvirii cursurilor de la Wagner Leadership Institute. Robert a lucrat ca și coordonator al programei analitice pentru International Educational Fellowship și a slujit foarte mult în Rusia și în Europa de Est. De asemenea, slujește cu regularitate în Tailanda, Mongolia și Coreea. A fost profesor invitat la Messianic Jewish Institute, predând în Budapesta, Ungaria, Moscova, Rusia și Odesa, Ucraina. Robert și soția sa, Linda, au fost profesori invitați la centrul de pregătire Gateways Beyond Messianic, Cipru. Robert slujește în consiliul de conducere al lucrării Shekinah Messianic Ministries și Glory of Zion International Ministries. Printre cărțile lui Robert se numără și Experiencing the Spirit, Restoring Your Shield of Faith, scrisă împreună cu Chuck Pierce și Fii liber!: Manual de Eliberare. Robert și soția lui, Linda, au trei copii adulți și locuiesc în Denton, Texas.

Descarcă un fragment din cartea Fii liber!

Cuprins

Prefață de Doris Wagner
Introducere
S-ar putea să am un demon?
Capitolul 1: Înțelegându-l pe vrăjmaș
Caitolul 2: Zidul tău de protecție
Capitolul 3: Întărituri ale minții
Capitolul 4: Întărituri ale inimii (partea 1: Inima împietrită)
Capitolul 5: Întărituri ale inimii (partea 2: Neiertarea)
Capitolul 6: Probleme legate de Autoritate
Capitolul 7: Reazăme ale vrăjmașului (partea 1: Poluarea spirituală)
Capitolul 8: Reazăme ale vrăjmașului (partea 2: Păcatul strămoșesc)
Capitolul 9: Împotrivește-te unui duh care te privează de Dumnezeu
Capitolul 10: Eliberarea de duhul de religiozitate (cu dr. Linda Heidler)
Capitolul 11: Îndepărtarea agenților vrăjmașului
Capitolul 12: Umblarea în libertate
Capitolul 13: Când Vrăjmașul încă pătrunde
Capitolul 14: De ce unii nu pot fi eliberați (și cum pot fi liberi!)

Fii liber este un manual de pregatire pentru eliberare si autoeliberare.

Robert Heidler, autorul acestei carti este un invatator apostolic care lucreaza cu Glory of Zion International Ministries.

In acest manual de eliberare el explica faptul ca e normal sa avem diverse lupte de dus pe acest pamant, insa Dumnezeu ne-a promis biruinta. De asemenea acest manual este o excelenta pregatire pentru slujirea de eliberare.

Autorul explica faptul ca eliberarea este lucrarea de a pune in libertate femei si barbati de sub oprimarea demonica.

Multi crestini nu au acces la lucrarea de eliberare. Din acest motivul autorul doreste ca prin aceasta carte sa ofere oportunitatea de a te angrena intr-o tranzactie spirituala cu Dumnezeu. Unele dintre exercitii s-ar putea sa fie dureroase, ne spune autorul, dar rezultatul este unul plin de biruinta.

Biblia ne spune ca clar ca scopul lui Dumnezeu cu noi este plenitudine. Cuvantul ebraic pentru aceasta este shalom care inseamna: pace, plenitudine si stare de bine. Asta doreste Dumnezeu pentru toti copii Sai.

Problema este ca multi crestini nu experimenteaza niciodata ce a intentionat Dumnezeu.

Autorul ne spune ca atunci cand Isus ne-a nascut din nou noi nu am primit doar iertare, dragoste, Duhul Sfant si “un bilet in rai”, ci ne-am facut si dusmani. Biblia ne spune ca este o entitate spirituala puternica care s-a pornit impotriva noastra.

Autorul doreste sa ne arate prin aceasta carte care ar trebui sa fie atitudinea noastra fata de vrasmas. El ne spune ca siguranta noastra inaintea lui Satan nu sta in slabiciunea lui, ci in puterea lui Dumnezeu

Un alt capitol important al aceste carti se numeste: zidul de protectie.

Cuvantul spune ca “neprihanirea pazeste pe cel nevinovat si ea izbaveste de la moastre”. Indiferent cum ai descrie acest zid de aparare, adevarul este ca Dumnezeu ne-a dat o bariera protectoare a neprihanirii pentru a tine vrajmasul la distanta.

Autorul te incurajeaza prin aceasta carte sa descoperi intariturile care se afla in mintea ta, sa le elimini si inlocuiesti prin adevarul cuvantului lui Dumnezeu.

Un aspect important al acestei carti este dat de faptul ca nu doar te ajuta sa devi liber, ci iti si arata cum sa umbli in libertate pe mai departe.

Aceasta carte minunata te va ajuta sa iti pastrezi elibererarea pe care Isus Cristos a castigat-o pentru tine si sa ramai in aceasta libertate.

Editura: Alfa Omega Publishing

Autor: Robert D. Heidler

Numar de pagini: 153


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.