Lasa-L pe Dumnezeu sa judece!

De: Elpis
Lasa_L_pe_Dumnez_4dd185aa9163e.jpg
Lasa-L pe Dumnezeu sa judece!

Impactul judecatilor pacatoase poate fi extrem de daunator si de puternic. Aceasta carte unica abordeaza un subiect despre care s-a scris putin, desi e unul atat de important si discutat pe larg in Biblie.

Cu livrare prin Poșta Română - 20,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
27,00 lei
Reducere

Descriere

Lasa-L pe Dumnezeu sa judece!

Impactul judecatilor pacatoase poate fi extrem de daunator si de puternic. Aceasta carte unica abordeaza un subiect despre care s-a scris putin, desi e unul atat de important si discutat pe larg in Biblie.

Nimic nu cauzeaza mai multa jignire si dezbinare decat o persoana cu un spirit de judecata.

Pentru sanatatea si cresterea Bisericii avem nevoie disperata de invatatura Scripturii cu privire la judecatile pacatoase. Un pas esential pe calea spre libertate si maturitate in Cristos este pocainta de judecatile pacatoase pe care le-am emis impotriva noastra insine, impotriva altora si impotriva lui Dumnezeu si frangerea puterii acestor judecati din vietile noastre.

Judecarea altora este incompatibila cu principiile fundamentale din invatatura lui Cristos si a apostolilor Sai.

Aceasta carte le va fi de folos:

  • Persoanelor care doresc sa-si refaca relatiile afectate de consecintele judecatilor;
  • Celor ce vor sa distinga intre folosirea discernamantului adecvat in relatia cu semenii si asumarea dreptului de a-i judeca;
  • Credinciosilor care doresc sa traiasca pe baza adevarului si sa adopte o pozitie ferma fata de o chestiune particulara, intr-un mod in care sa nu-i judece pe altii in sens negativ;
  • Consilierilor si pastorilor care trebuie sa se ocupe de cei ce au emis judecati in trecut si continua s-o faca si in prezent.

Puteti descoperi, spre exemplu, cum pot fi semanate semintele judecatii in viata unui copil;

  • Liderilor implicati in mentorare, care vor sa evite diviziunile produse de judecati;
  • Tuturor celor care doresc sa identifice roadele judecatilor pacatoase.

Am citit mai multe carti si articole pe tema judecatilor, dar niciuna nu se compara cu aceasta prezentare concisa, bine documentata si bazata pe Biblie a lui Thomas Sappington. Am fi cu totii mai bine echipati sa slujim si sa grabim inaintarea Imparatiei lui Dumnezeu, daca am pune in practica principiile prezentate in aceasta carte extraordinara.

Pastor Chris Hayward
PRESEDINTE AL CLEANSING STREAM MINISTRIES

CUPRINS

Capitolul 1: Judecati pacatoase in Noul Testament
Capitolul 2: Discernamant dumnezeiesc versus judecati pacatoase
Capitolul 3: Tipuri de judecati pacatoase
Capitolul 4: Cum de oameni evlaviosi emit judecati pacatoase?!
Capitolul 5: Impactul judecatilor pacatoase
Capitolul 6: Cum sa frangem puterea judecatilor pacatoase
Capitolul 7: Eliberati de judecati: marturii din slujire
Judecati smulse din radacina: marturii din slujire

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.