Legaturi Sufletesti

De: Elpis
Legaturi_Suflete_4dd185b3d0e2e.jpgLegaturi_Suflete_4dd185b3d0e2e.jpg
Cand ne dam seama ca relatiile presupun mai mult decat o simpla apropiere fizica intre doua persoane, incepem sa intelegem ca unele relatii ne pot afecta viata in mod negativ.

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
27,00 lei
Reducere

Descriere

LEGATURI SUFLETESTI

FORTA NEVAZUTA DIN RELATII

Cand ne dam seama ca relatiile presupun mai mult decat o simpla apropiere fizica intre doua persoane, incepem sa intelegem ca unele relatii ne pot afecta viata in mod negativ. S-ar putea sa descoperim ca suntem raniti si inlantuiti, aflandu-ne intr-o robie din care Dumnezeu vrea sa ne elibereze. Aceasta forta nevazuta care ne leaga in relatii gresite poate fi descris ca o legatura sufleteasca pacatoasa. Este o legatura pe taram spiritual, care isi exercita influenta asupra sufletului.

Cartea de fata ilustreaza modul in care se creeaza legaturile sufleteati, atat cele corecte, cat si cele incorecte, examinand posibilitatea de a fi afectati de acestea, adesea la nivel profund, in viata de zi cu zi. Descopera cum poti sa scapi de legaturile sufletesti pacatoase, si traieste miraculoasa experienta a libertatii si a vindecarii pe care ti-o ofera Dumnezeu. Invatatura este de o importanta vitala pentru cei interesati in a ajuta persoanele care se lupta sa scape de consecintele implicarii in relatii dificile sau pacatoase.

Cartea de fata face parte din seria žAdevar si libertate, promovata de editura ELPIS, avand la baza binecunoscutele cursuri ale programului de ucenicizare si de consiliere prin rugaciune, Ellel Ministries International.

CUPRINS

Cuvant inainte
Introducere
Capitolul 1 - Legat de trecut
Capitolul 2 - Legat de relatii “ trecute si viitoare
Capitolul 3 - žCum arata o legatura sufleteasca?
Capitolul 4 - Legaturi benefice
Capitolul 5 - Legaturi daunatoare
Capitolul 6 - Cum ne pot pagubi relatiile daunatoare?
Capitolul 7 - O examinare mai profunda din Cuvantul lui Dumnezeu
Capitolul 8 - Isus ii elibereaza pe captivi
Capitolul 9 - Ce trebuie sa fac?
Capitolul 10 - Cum sa raman liber?

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.