Mania - cum ii facem fata

De: Elpis
Mania___cum_ii_f_4dd1860024595.jpg
Mania este cel mai puternic sentiment. Cartea ofera, de asemenea, o intelegere atat de necesara celor implicati activ in lucrarea de ingrijire (consiliere), care cauta sa ii ajute pe cei ce se confrunta cu problema maniei.

Cu livrare prin Poșta Română - 20,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
27,00 lei
Reducere

Descriere

MANIA - CUM II FACI FATA?

Mania este cel mai puternic sentiment. Poate fi forta motivatoare, care ne ajuta sa atingem ceea ce pare imposibil, sau poate fi piatra de poticnire care ne arunca in capcana unui stil de viata caracterizat de neiertare, amaraciune, relatii distruse si violenta.

Aceasta carte te va ajuta sa-ti recunosti si sa-ti intelegi propriile sentimente. Invatatura fundamentata biblic te va ajuta sa faci diferenta dintre mania justificata si cea nejustificata, precum si sa identifici cauzele de baza ale sentimentelor de manie pe care le traiesti. Solutiile prezentate pe paginile acestei carti vor explica cum poti rezolva problema sentimentelor de manie acumulate pana in prezent si cum poti face fata, in viitor, situatiilor care iti provoaca aceste sentimente. Aplicand aceste principii in viata personala, vei descoperi vindecarea interioara pe care ti-o da Dumnezeu, astfel incat mania nerezolvata sa nu mai constituie o problema.

Cartea ofera, de asemenea, o intelegere atat de necesara celor implicati activ in lucrarea de ingrijire (consiliere), care cauta sa ii ajute pe cei ce se confrunta cu problema maniei.

CUPRINS:

Capitolul 1 - Mania - Cum ii facem fata?
Capitolul 2 - Ce este mania?
Capitolul 3 - De ce sunt atat de manios?
Capitolul 4 - Ce spune Biblia despre manie?
Capitolul 5 - Ce pot invata de la Isus despre manie?
Capitolul 6 - Mania... Cum i-am facut fata?
Capitolul 7 - Cum imi pot exprima mania in modalitati dumnezeiesti?
Capitolul 8 - Doamne, de ce nu ma eliberezi de manie?
Capitolul 9 - Mania... Care sunt pasii spre vindecare?
Capitolul 10 - Cum pot confrunta in dragoste pe cineva?
Capitolul 11 - Mania... Cum ii vei face fata?  

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.