Matur si liber in Hristos ( Neil Anderson )

Matur_si_liber_i_4dd189c3ed6a7.jpg
Matur si liber in Hristos ofera pasi practici care conduc la o viata de biruinta, in libertatea pe care Hristos a castigat-o pentru fiecare copil al Sau.
Neil Anderson trateaza in aceasta conferinta, importanta cunoasterii identitatii noastre in Isus Hristos.

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
45,00 lei
Reducere

Descriere

Neil Anderson a crescut la o ferma din Minnesota, a slujit vreme de 4 ani in marina SUA, apoi a lucrat ca inginer in industria aeronautica, inainte de-a fi chemat sa se dedice exclusiv lucrarii crestine. Simtind chemarea pentru a-L sluji pe Dumnezeu, Neil a inceput sa slujeasca ca pastor pentru studenti, intr-un campus, iar in biserica locala a slujit ca pastor de tineret, pastor pentru studentii de la colegiu, pastor asociat si pastor senior.

Matur si liber in Hristos ofera pasi practici care conduc la o viata de biruinta, in libertatea pe care Hristos a castigat-o pentru fiecare copil al Sau.
Neil Anderson trateaza in aceasta conferinta, importanta cunoasterii identitatii noastre in Isus Hristos.

Printre temele abordate care au fost discutate la aceasta conferinta se numara:
- Indentitatea in Hristos
- Ce este sfintenia si obsesile pacatoase
- Libertatea oferita de Hristos

DVD 1

  • Sesiunea 1 - 83 minute
  • Sesiunea 2 - 74 minute

DVD 2

  • Sesiunea 3 - 56 minute
  • Sesiunea 4 - 70 minute

DVD 3

  • Sesiunea 5 - 56 minute
  • Sesiunea 6 - 54 minute
  • Sesiunea 7 - 74 minute

DVD 4

  • Sesiunea 8 - 88 minute
  • Sesiunea 9 - 66 minute

Continut: 5 DVD-uri / 9 sesiuni

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.