Revendicarea Teritoriului

De: Elpis
Revendicarea_Ter_4e015f0e2a1c0.jpg
Ken Hepworth prezinta intr-o maniera concisa si eficace principiile scripturale din spatele invataturii Ellel privitor la curatirea teritoriului si a cladirilor.

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
27,00 lei
Reducere

Descriere

"Ken Hepworth prezinta intr-o maniera concisa si eficace principiile scripturale din spatele invataturii Ellel privitor la curatirea teritoriului si a cladirilor. Aceasta invatatura este de o importanta capitala pentru Trupul lui Cristos. Ii va ajuta pe lideri nu numai sa inteleaga anumite motive care determina problemele de durata ce pot impiedica cresterea si viata din biserica, ci si sa le depaseasca." Peter Horrobin, director international al Ellel Ministries

Despre autor:

Ken Hepworth este un om cu un interes profund fata de poporul lui Dumnezeu si cu o dorinta vie de a vedea biserica implinindu-si destinul menit de Cristos, atat pe plan local, cat si global. Pasiunea lui in acest domeniu il plaseaza in miezul problematicii de ultima ora legate de vindecare si eliberare, chemarea si dedicarea lui fiind aceea de a proclama Imparatia lui Dumnezeu sub toate aspectele ei. El slujeste bisericii locale de peste 30 de ani ca evanghelist, pastor si, in ultima vreme, ca invatator biblic in cadrul lucrarii lde ucenicizare si vindecare. Din anul 1965 este casatorit cu Jean si are 3 fii si 5 nepoti.

Cuprins:

Capitolul 1 - Stapanirea si autoritatea pe care o are Satan in prezent

Capitolul 2 - Lupta pentru sfintirea teritoriului - probleme des intalnite

Capitolul 3 - Blestemul asupra pamantului

Capitolul 4 - Conceptul de pamant sfant

Capitolul 5 - Consacrarea terenurilor si a cladirilor pentru inchinare

Capitolul 6 - Curatire in urma profanarii si rededicarea Templului

Capitolul 7 - Cum pot fi pangarite bisericile si structurile crestine

Capitolul 8 - Cum sa discernem prezenta raului

Capitolul 9 - Proceduri de eliberare a terenurilor, a cladirilor si a slujitorilor

Capitolul 10 - Prezenta sfanta a lui Dumnezeu

Editura: Editura Elpis

Autor: Ken Hepworth

Numar de pagini: 125 

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.