Sarah - Sarah Shawn

De: Elpis
Sarah___Sarah_Sh_4dd207df357cc.jpg
"Aceasta carte remarcabila relateaza povestea adevarata a vindecarii
unei femei profund abuzate, pe care am intalnit-o cu mai bine de zece ani in urma."

Cu livrare prin Poșta Română - 20,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
27,00 lei
Reducere

Descriere

Sarah Shaw parea a detine controlul vietii ei. Avea o cariera de succes ca manager in domeniul vanzarilor. Insa a ajuns la punctul in care nu a mai putut pastra aparentele, pierzand orice control asupra tulburatei ei lumi interioare. Atat de intensa i-a fost durerea sufleteasca, atat de devastata i-a fost viata de consecintele abuzului suferit in copilarie, incat, in cele din urma, a fost pensionata definitiv din cauza incapacitatii sale psihice de a mai munci. Medicul ei psihiatru nu mai stia cum s-o ajute. Aceasta povestire, insa, nu este una despre ororile abuzului, ci reprezinta marturia extraordinara a triumfului dragostei divine care vindeca.

Iata cuvintele autoarei: "Atat de multi oameni abuzati si raniti nu-si inteleg zdrobirea lor. Sunt coplesiti, la fel cum am fost si eu, de sentimente chinuitoare de vinovatie, de ura de sine, de o multime de temeri, de depresie, de tulburari obsesiv-compulsive, de tulburari de alimentatie, de propriile tendinte de auto-mutilare si de suicid."

Aceasta carte ofera intelegeri profunde in privinta slujirii crestine de vindecare de care am avut parte, precum si speranta victimelor oricarui abuz, fara a nega realitatea conflictelor si a luptelor interioare pline de disperare.

 Cuprins:

 • Capitolul 1 - Cand pot sa plec acasa?
 • Capitolul 2 - Urasc dragostea!
 • Capitolul 3 - Scara spre libertate
 • Capitolul 4 - Copilarie franta
 • Capitolul 5 - Acceptarea parintilor pe care nu i-am dorit
 • Capitolul 6 - Adevarul despre primii mei ani de viata
 • Capitolul 7 - Scoaterea din evidenta spitalului de psihiatrie
 • Capitolul 8 - Cum pot ierta?
 • Capitolul 9 - Durere, manie si amaraciune
 • Capitolul 10 - Dumnezeu ma gaseste!
 • Capitolul 11 - Nu ma parasiti!
 • Capitolul 12 - Relatie si intimitate
 • Capitolul 13 - In mainile Tatalui

Editura: Editura Elpis

Autor: Sarah Shawn

Numar de pagini: 173

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.