Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Bunătate, adevăr și dreptate - Iosif Țon
SKU:
Pretul de vanzare cu reducere
15,00 lei

Rautatea oamenilor - iata problema fundamentala a omenirii. Solutia evidenta este sa-i faci pe toti oamenii buni.

Produsul nu este in stoc Anunţă-mă

Rautatea oamenilor - iata problema fundamentala a omenirii.

Solutia evidenta este sa-i faci pe toti oamenii buni.

Au existat, de-a lungul secolelor, oameni care au cunoscut bunatatea lui Dumnezeu si care au crezut ca cine cunoaste bunatatea lui Dumnezeu devine bun, asa cum Dumnezeu este bun. Intre acestia se afla Moise, David, Osea, Isaia, Ieremia, apostolii Pavel, Petru si Ioan. Mai mult, Domnul nostru Isus Hristos a facut din bunatatea lui Dumnezeu centrul invataturii Sale despre Imparatia lui Dumnezeu.

Intreaga Biblie este o istorie a cautatii bunatatii lui Dumnezeu, care sa vindece boala fundamentala a omenirii. Este fascinant sa vezi cum ideea aceasta este firul rosu care strabate intreaga Scriptura.

Cand cunosti bunatatea lui Dumnezeu, aceasta te captiveaza, te cucereste si te transforma. Citind aceasta carte, ajungi la aceasta cunoastere si la aceasta transformare.

 

Autor: Iosif Ton
Numar de pagini: 275

Cele mai noi produse

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.