Înapoi la: Resurse cu Iosif Ton

Doua Imparatii in conflict - Iosif Ton

Doua_Imparatii_i_4dd17d43575f2.jpg
Seminarul te va conduce la un nivel nou de intelegere despre invatatura Domnului Isus cu privire la Imparatia lui Dumnezeu si imparatia intunericului. Constientizeaza credinciosii de faptul ca se afla intr-un razboi spiritual din momentul in care au trecut de sub imparatia intunericului in cea a lui Dumnezeu!
Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
60,00 lei
Reducere

Descriere

Profesorul Iosif Ton este atat un reprezentant de seama al evanghelicilor romani, cat si a intelectualitatii noastre. Palmaresul sau include studii la Facultatea de limba si literatura romana din Cluj, Seminarul Baptist din Bucuresti si Universitatea Oxford din Anglia. In cadrul bisericilor baptiste, penticostale si crestine dupa evanghelie, Iosif Ton, este respectat si apreciat nu numai ca invatator, dar si ca unul dintre cei mai buni scriitori crestini in viata.

Seminarul te va conduce la un nivel nou de intelegere despre invatatura Domnului Isus cu privire la Imparatia lui Dumnezeu, imparatia intunericului si duhurile rele.

"Doua Imparatii in conflict" doreste sa constientizeze credinciosii de faptul ca se afla intr-un razboi spiritual din momentul in care au trecut de sub imparatia intunericului in cea a lui Dumnezeu. IŽn aceasta lupta, victoria este asigurata de faptul ca Isus Cristos l-a invins pe dusman si ne-a dat noua autoritate asupra imparatiei intunericului.

DVD 1

DVD 2

DVD 3

DVD 4

DVD 5

DVD 6

DVD 7

DVD 8

 

Continut: 8 DVD-uri/19 seminarii

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.