Eliberarea darurilor spirituale

O revărsare puternică de dragoste, har și putere.

Cu livrare prin Poșta Română - 20,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
35,00 lei
Reducere

Descriere

Dumnezeu vrea ca tu să experimentezi marea minune de a acționa în și prin harul Său — în fiecare zi. De aceea, această carte nu este doar despre cum să-ți descoperi darurile spirituale, sau chiar despre cum să le primești, ci despre cum să le eliberezi! Dă-le mai departe!
 
Duhul demonstrează puterea supranaturală a lui Dumnezeu prin biserica Sa astăzi, pe măsură ce tărâmurile slavei Sale sunt eliberate la nivel global. Toate darurile lui Dumnezeu sunt încă pe deplin operaționale și fiecare credincios este creat să curgă în râul lui Dumnezeu, împlinindu-și destinul.
 
În ,,Eliberarea darurilor spirituale în această vreme”, vei afla cum se mișcă Duhul Sfânt și cum operează El prin darurile spirituale. Apoi vei explora cele mairecunoscute nouă daruri. Acestea nu sunt singurele daruri pe care Dumnezeu le oferă copiilor Săi, dar ele sunt esențiale pentru a le înțelege și apoi a le activa conform îndrumării Sale, pentru împlinirea Marii Trimiteri.
 
Această carte este plină de exemple despre modul în care darurile spirituale au fost folosite în acțiune, atât în paginile Bibliei, cât și în vremurile contemporane. Dumnezeu dorește să reverse darurile Sale asupra poporului Său de astăzi în grade și mai mari de impact și autoritate. Descoperă ce vrea Domnul să facă pentru tine și prin tine, eliberând daruri spirituale într-o revărsare puternică a dragostei, harului și puterii Sale.
 
Dr. James W. Goll este președintele Encounters Network, precum și directorulinternațional al Prayer Storm și fondatorul God Encounters Training e-School of the Heart. Este autorul a numeroase cărți, printre care „Urmărire pasională”, „Văzătorul”, „Arta pierdută a mijlocirii” și ,,Trezirea lui Israel ce va urma”. Cu mare bucurie, James L-a vestit pe Isus în mai mult de 50 de națiuni, învățând și împărtășind puterea mijlocirii, slujirii profetice și vieții în Duhul. James și Michal Ann Goll au fost căsătoriți pentru mai bine de 32 de ani înainte de plecarea ei la Cer, în toamna lui 2008. James are patru copii adulți, căsătoriți, și un număr tot mai mare de nepoți. El își are locuința în Franklin, Tennessee.
 
Nr. pagini: 230

Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.