Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Manifestul_refor_4dd18646ac3af.jpg
Manifestul reformei - Partea noastra in planul lui Dumnezeu pentru schimbarea natiunilor - Cindy Jacobs
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Cindy Jacobs aduce in aceasta carte cercetarea si revelatia pentru a provoca o reformare a bisericii. Manifestul reformei ofera directii divine pentru ca biserica sa implineasca porunca lui Hristos de a se ruga si a atinge natiunile cu vestea buna a Imparatiei!

Manifestul reformei - Partea noastra in planul lui Dumnezeu pentru schimbarea natiunilor

Cartea de fata are potentialul de a aprinde combustibilul pentru motoarele unor rachete importante care vor aduce intr-un mod semnificativ Imparatia lui Dumnezeu in generatia noastra.

Cuprins
Capitolul 1: Reforma personala
Pdf_icon_sm Capitolul 2: Legatura dintre generatii
Capitolul 3: Ucenicizarea natiunilor
Capitolul 4: Cauza dreapta
Capitolul 5: Invatarea natiunilor
Capitolul 6: Cine este judecatorul?
Capitolul 7: Lasand conducerea pe umerii Lui
Capitolul 8: Inversarea blestemului din Geneza: economia biblica
Capitolul 9: Legiferarea din ceruri: reforma mijlocirii
Capitolul 10: Pretiosul har

cindyjacobs libCindy Jacobs este unul dintre cei mai cunoscuti lideri ai miscarii de rugaciune moderne, slujind crestinilor din intreaga lume prin rugaciuni de mijlocire si rugaciuni profetice. Ea si sotul ei Mike sunt fondatorii ai Generals International, scopul lor fiind transformarea comunitatii prin lucrarea de mijlocire si cea profetica. Cindy este autoarea unor carti de mare succes, printre care Stapanind portile vrasmasului si Vocea lui Dumnezeu. Cindy si Mike au impreuna doi copii si locuiesc in Dallas, Texas. Cindy Jacobs a adus in atentie cercetarea si revelatia pentru a provoca o reformare a bisericii. Manifestul reformei ofera directii divine pentru ca biserica sa implineasca porunca lui Hristos de a se ruga si a lucra astfel incat vestea Imparatiei Lui sa atinga fiecare natiune si voia Lui sa se faca precum in cer, asa si pe pamant.

 

 

 

Autor: Cindy Jacobs

Editura: Alfa Omega Publishing

Numar de pagini: 196

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.