Postul - Redescoperind calea lui Isus către putere

Redescoperind calea lui Isus către putere

Cu livrare prin Poșta Română - 20,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei
Reducere

Descriere

Citirea acestei cărți e ca citirea unei povești. Da, parțial este vorba despre povestea mea, dar, în principal, este povestea lui Isus și a postului Său de 40 de zile care a dus la eliberarea ungerii lui Isus pentru evanghelizare și culegerea roadelor. Este și o chemare profetică de a reconstitui și a recupera modelul original și calea lui Isus ce a dus la primirea puterii de sus.

Aceasta este o carte despre vise și, dacă mi se permite să o spun, chiar despre visele lui Dumnezeu, vise cu privire la o lume nouă în care Mireasa lui Hristos să fie înfrumusețată, în care Satana să fie nimicit, în care să vină Împărăția, în care evanghelizarea să fie împuternicită și în care strigătele de bucurie să umple străzile fiindcă Duhul Domnului a venit ca să vindece fiecare boală și neputință. Aceasta este o carte despre postul lui Isus care va deschide cerurile, aducând ploaia târzie. Haideți să urcăm cu toții pe muntele Domnului! Tot pământul să participe la postul global al lui Isus!

 

Nr. pagini: 122


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.