Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Puterea rugaciunii perseverente - Cindy Jacobs
Pretul de vanzare cu reducere
25,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Acest ghid îți oferă importante răspunsuri la întrebări precum: "De ce durează atât de mult să primesc răspunsuri la rugăciunile mele?", "Ce pot face pentru a atinge un alt nivel în viața mea de rugăciune?"

Acest ghid îți oferă importante răspunsuri la întrebări precum: "De ce durează atât de mult să primesc răspunsuri la rugăciunile mele?" "Ce pot face pentru a atinge un alt nivel în viața mea de rugăciune?" Fie că cititorii se întreabă dacă rugăciunile lor primesc răspuns sau dacă Dumnezeu agreează modul lor de rugăciune sau dacă perseverează suficient de mult, Jacobs atinge aceste preocupări și oferă soluții biblice solide.

cindyjacobs libCindy Jacobs este unul dintre cei mai cunoscuţi lideri ai mişcării de rugăciune moderne, slujind creştinilor din întreaga lume prin rugăciuni de mijlocire şi rugăciuni profetice. Ea şi soţul ei Mike sunt fondatori ai Generals International, scopul lor fiind transformarea comunităţii prin lucrarea de mijlocire şi cea profetică. Cindy este autoarea unor cărţi de mare succes, printre care Stăpânind porţile vrăşmaşului şi Vocea lui Dumnezeu. Cindy şi Mike au împreună doi copii şi locuiesc în Dallas, Texas.

Descarcă un fragment din cartea Puterea rugăciunii perseverente!

Cuprins

Introducere 
Capitolul unu
De ce să ne rugăm?
Capitolul doi: Argumente în favoarea rugăciunii perseverente 
Capitolul trei: Să ne rugăm conform voii lui Dumnezeu 
Capitolul patru: Blocaje în calea răspunsului la rugăciune 
Capitolul cinci: Postul 
Capitolul șase: Cum să ne rugăm pe baza Cuvântului 
Capitolul șapte: Lauda perseverentă 
Capitolul opt: Rugăciunea intergenerațională 
Capitolul nouă: Rugăciunea de proclamare 
Capitolul zece: Mijlocirea în Împărăție 
Concluzii 
Întrebări pentru studiu individual și în grup 

 

Aceasta carte este un ghid practic pentru o viata de rugaciune eficienta inspirat chiar din viata autoarei Cindy Jacobs.

Te simti blocat in viata ta de rugaciune intrebandu-te daca rugaciunile depasesc nivelul tavanului? Iti doresti ca rugaciunile tale sa aiba un impact insemnat in viata familiei tale, a prietenilor tai si a comunitatii din care faci parte?

Deschide aceasta carte si descopera ceea ce Cindy Jacobs a invatat de-a lungul anilor de rugaciune perseverente.

Cindy Jacobs este una dintre conducatoarele cele mai renumite ale miscarii moderne de rugaciune, promovand in toata lumea mijlocirea, pocainta si restaurarea. Impreuna cu sotul ei Mike, au fondat organizatia “Generalii Internationali”, care are ca scop transformarea sociala prin mijlocire si slujire profetica. Printre cartile scrise de Cindy se numara: Stapanind portile vrajmasului si Vocea lui Dumnezeu.

Cindy isi incepe aceasta carte prin a oferi cateva argumente puternice cu privire la importanta rugaciunii si de ce este atat de important sa ne rugam. De asemenea ea dezvaluie care este frumusetea faptului de a cere și a primi răspuns din partea lui Dumnezeu. Cindy ne dezvaluie faptul ca Dumnezeu vrea sa ii cerem sa faca lucruri care elibereaza voia Sa in fiecare parte a creatiei si in fiecare domeniu al vietii noastre.

Rugaciunea unei persoane care traieste in mod drept cu Dumnezeu este un lucru plin de putere, imposibil de ignorat.De multe ori oamenii se intreaba: cum as putea sa cer ceva lui Dumnezeu care sa fie conform cu voia Lui?

Raspunsul este simplu: El si-a revelat voia in Cuvantul Sau. Cuvatul spune ca „indrazneala pe care o avem la Dumnezeu este ca stim ca El ne asculta”. Increderea noastra, spune Cindy vine bazata pe faptul ca noi cunoastem Cuvantul lui Dumnezeu.

Printre capitolele acestei carti se numara si un capitol care vorbeste despre piedicile care stau in calea primirii raspunsurilor la rugaciune. Cindy spune ca cele mai intalnite piedici sunt: o rana emotionala profunda, neiertarea, radacinile de amaraciune, pacatul nemarturisirii, intariturile mintii, neincredere in bunatatea lui Dumnezeu.

Cindy afirma faptul ca exista o putere care vine din rugaciunea pe baza Cuvantului pe care fiecare credincios poate sa o acceseze.

Suntem incurajati prin aceasta carte sa cautam in primul rand sa intelegem Cuvantul si sa il lasam ca acesta sa ne transforme vietiile prin rugaciunile pe care le rostim.

Editura: Alfa Omega Publishing

Numar de pagini: 202

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.