Puterea rugăciunii perseverente

Acest ghid îți oferă importante răspunsuri la întrebări precum: "De ce durează atât de mult să primesc răspunsuri la rugăciunile mele?", "Ce pot face pentru a atinge un alt nivel în viața mea de rugăciune?"

Cu livrare prin Poșta Română - 20,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
35,00 lei
Reducere

Descriere

Acest ghid îți oferă importante răspunsuri la întrebări precum: "De ce durează atât de mult să primesc răspunsuri la rugăciunile mele?" "Ce pot face pentru a atinge un alt nivel în viața mea de rugăciune?" Fie că cititorii se întreabă dacă rugăciunile lor primesc răspuns sau dacă Dumnezeu agreează modul lor de rugăciune sau dacă perseverează suficient de mult, Jacobs atinge aceste preocupări și oferă soluții biblice solide.

cindyjacobs libCindy Jacobs este unul dintre cei mai cunoscuţi lideri ai mişcării de rugăciune moderne, slujind creştinilor din întreaga lume prin rugăciuni de mijlocire şi rugăciuni profetice. Ea şi soţul ei Mike sunt fondatori ai Generals International, scopul lor fiind transformarea comunităţii prin lucrarea de mijlocire şi cea profetică. Cindy este autoarea unor cărţi de mare succes, printre care Stăpânind porţile vrăşmaşului şi Vocea lui Dumnezeu. Cindy şi Mike au împreună doi copii şi locuiesc în Dallas, Texas.

Descarcă un fragment din cartea Puterea rugăciunii perseverente!

Cuprins

Introducere 
Capitolul unu
De ce să ne rugăm?
Capitolul doi: Argumente în favoarea rugăciunii perseverente 
Capitolul trei: Să ne rugăm conform voii lui Dumnezeu 
Capitolul patru: Blocaje în calea răspunsului la rugăciune 
Capitolul cinci: Postul 
Capitolul șase: Cum să ne rugăm pe baza Cuvântului 
Capitolul șapte: Lauda perseverentă 
Capitolul opt: Rugăciunea intergenerațională 
Capitolul nouă: Rugăciunea de proclamare 
Capitolul zece: Mijlocirea în Împărăție 
Concluzii 
Întrebări pentru studiu individual și în grup 

 

Aceasta carte este un ghid practic pentru o viata de rugaciune eficienta inspirat chiar din viata autoarei Cindy Jacobs.

Te simti blocat in viata ta de rugaciune intrebandu-te daca rugaciunile depasesc nivelul tavanului? Iti doresti ca rugaciunile tale sa aiba un impact insemnat in viata familiei tale, a prietenilor tai si a comunitatii din care faci parte?

Deschide aceasta carte si descopera ceea ce Cindy Jacobs a invatat de-a lungul anilor de rugaciune perseverente.

Cindy Jacobs este una dintre conducatoarele cele mai renumite ale miscarii moderne de rugaciune, promovand in toata lumea mijlocirea, pocainta si restaurarea. Impreuna cu sotul ei Mike, au fondat organizatia “Generalii Internationali”, care are ca scop transformarea sociala prin mijlocire si slujire profetica. Printre cartile scrise de Cindy se numara: Stapanind portile vrajmasului si Vocea lui Dumnezeu.

Cindy isi incepe aceasta carte prin a oferi cateva argumente puternice cu privire la importanta rugaciunii si de ce este atat de important sa ne rugam. De asemenea ea dezvaluie care este frumusetea faptului de a cere și a primi răspuns din partea lui Dumnezeu. Cindy ne dezvaluie faptul ca Dumnezeu vrea sa ii cerem sa faca lucruri care elibereaza voia Sa in fiecare parte a creatiei si in fiecare domeniu al vietii noastre.

Rugaciunea unei persoane care traieste in mod drept cu Dumnezeu este un lucru plin de putere, imposibil de ignorat.De multe ori oamenii se intreaba: cum as putea sa cer ceva lui Dumnezeu care sa fie conform cu voia Lui?

Raspunsul este simplu: El si-a revelat voia in Cuvantul Sau. Cuvatul spune ca „indrazneala pe care o avem la Dumnezeu este ca stim ca El ne asculta”. Increderea noastra, spune Cindy vine bazata pe faptul ca noi cunoastem Cuvantul lui Dumnezeu.

Printre capitolele acestei carti se numara si un capitol care vorbeste despre piedicile care stau in calea primirii raspunsurilor la rugaciune. Cindy spune ca cele mai intalnite piedici sunt: o rana emotionala profunda, neiertarea, radacinile de amaraciune, pacatul nemarturisirii, intariturile mintii, neincredere in bunatatea lui Dumnezeu.

Cindy afirma faptul ca exista o putere care vine din rugaciunea pe baza Cuvantului pe care fiecare credincios poate sa o acceseze.

Suntem incurajati prin aceasta carte sa cautam in primul rand sa intelegem Cuvantul si sa il lasam ca acesta sa ne transforme vietiile prin rugaciunile pe care le rostim.

Editura: Alfa Omega Publishing

Numar de pagini: 202


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.