Rugăciunea care mută munții

Disponibil și ca e-book (carte electronică)!     E-BOOK
O carte care vorbeste despre faptul ca tu ai acces la puterea care muta muntii. Insa pentru a putea face aceasta trebuie sa afli care este secretul care se afla la baza acestei promisiuni. Pentru Gordon, rugaciunea este la fel de esentiala ca si respiratia. Aceasta carte reprezinta esenta invataturii sale cu privire la rugaciune, fiind considerata de multi o lucrare clasica in domeniu.

Cu livrare prin Poșta Română - 20,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
15,00 lei
Reducere

Descriere

gordonlindsay libPromisiunea Lui a inclus chiar mai mult - „toate lucrurile”. Sună prea bine ca să fie adevărat, dar este adevărat. Ai acces la puterea care dorește să mute munții? Da! Dar trebuie să știi secretul care eliberează această putere.

Despre Gordon Lindsay cei cunoscuți își amintesc faptul că pentru el rugăciunea era le fel de esențială ca și respirația. Această care cuprinde esența înțăvăturii sale cu privire la rugăciune, fiind considerată de mulți ca fiind o lucrare clasică în domeniu. Gordon și Soția lui Freda au înființat lucrarea Christ for the Nations - o organizație misionară cu activitate în peste 120 de țări și institutul ei (CFNI)

Descarcă un fragment din cartea Rugaciunea care mută munții!

Cuprins

Rugăciunea care mută munții
Secretul prezenței lui Dumnezeu
Secretul laudei
Secretul viziunii asupra lumii
Secretul rugăciunii după voia lui Dumnezeu
Secretul de a ști pentru ce să te rogi
Secretul părtășiei zilnice
Secretul Sângelui Legământului
Secretul obstacolului în rugăciune
Secretul rugăciunii care anticipează răul
Secretul primirii binecuvântărilor financiare
Secretul creșterii de 10 ori a puterii în rugăciune
Secretul prin care puterea în rugăciune poate fi mărită de 100 de ori
Secretul dușmanului nevăzut
Secretul autorității rugăciunii
Secretul credinței care mută munții
Secretul postului și rugăciunii
Secretul stăpânirii în rugăciune
Secretul rugăciunii fără încetare

 

O carte care vorbeste despre faptul ca tu ai acces la puterea care muta muntii. Insa pentru a putea face aceasta trebuie sa afli care este secretul care se afla la baza acestei promisiuni. Pentru Gordon, rugaciunea este la fel de esentiala ca si respiratia. Aceasta carte reprezinta esenta invataturii sale cu privire la rugaciune, fiind considerata de multi o lucrare clasica in domeniu.

Aceasta carte are la baza versetul care spune: “adevarat va spun ca daca veti avea credinta si nu va veti indoi, veti face lucruri mari, si chiar daca ati zice muntelui acestuia: ridica-te si arunca-te in marese va face. Tot ce veti cere cu credinta prin rugaciune, veti primi”.

Puterea de a muta muntii. Aceasta este ceea ce a zis Isus ca ai putea avea. Promisiunea Lui a inclus chiar mai mult – toate lucrurile. Suna prea bine ca sa fie adevarat, dar este adevarul.

Autorul acestei carti doreste sa iti arate faptul ca ai acces la puterea care muta muntii. Dar trebuie sa sti secretul care elibereaza aceasta putere. Doar sa iti doresti ca lucrurile sa se schimbe in bine nu o sa iti aduca rezultate. Autorul ne spune ca una dintre cele mai obijnuite cai prin care credinta oamenilor este diminuata se datoreaza presupunerii ca nu e voia lui Dumnezeu ca sa raspunda la rugaciunile lor.

Este voia lui Dumnezeu ca fiecare crestin sa fie sanatos. Este voia lui Dumnezeu ca fiecare credincios sa aiba victorie asupra fricii si apasarii. Este voia lui Dumnezeu ca zi de zi nevoile copiilor Sai sa fie implinite.

In prima predica a lui Isus Cristos, El a stabilit cateva principii importante care guverneaza succesul rugaciunii. Isus a fost interesat doar de rugaciunea care a adus raspunsuri si care, daca era nevoie, putea muta muntii. A fost obiceiul lui Isus de a se adresa inimii problemei. In aceasta carte ne este prezentat faptul ca rugaciunea care muta muntii necesita in primul rand recunoasterea prezentei Celui care a creat muntii, a faptului ca El este cu tine in fiecare moment.

De asemenea autorul ne spune faptul ca lauda are un rol foarte important. Rugaciunea incepe cu adorarea. Dumnezeu este bun si minunat. Tot ceea ce esti sau vei fi se datoreaza in totalitate Lui, datatorul oricarui lucru bun si desavarsit. Prin adorare poti intra in prezenta lui Dumnezeu. Biblia ne spune: “Intrati cu laude pe portile Lui, intrati cu cantari in curtile Lui”.

De asemenea este foarte important sa cunoastem la modul specific pentru ce ne rugam. Autorul ne spune faptul ca de multe ori crestinii pierd lupta de a primii ceea ce isi doresc prin faptul ca nu se roaga specific.

Un alt aspect important il reprezinta cunoasterea autoritatii pe care o avem in Cristos si faptul ca El ne-a facut deja biruitori.

Citind aceasta carte vei fi incurajat sa primesti raspuns la rugaciunle tale si sa te increzi in Domnul din toata inima ta.

Editura: Alfa Omega Publishing

Numar de pagini: 117


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.