Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Rugaciunea_de_mi_4df9ca540c89d.jpg
Rugaciunea de mijlocire - Dutch Sheets
Pret
Pretul de vanzare cu reducere
25,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Aceasta carte contine multa revelatie si este o carte care motiveaza. Dutch Sheets reuseste sa arunce o lumina fascinanta asupra acestui subiect, adesea misterios.

Aceasta carte contine multa revelatie si este o carte care motiveaza. Dutch Sheets reuseste sa arunce o lumina fascinanta asupra acestui subiect, adesea misterios. Cititorii vor dori sa se roage mai mult si vor putea vedea mai multe rezultate.

CUPRINS

Cap 1: Intrebarea este - Raspunsul corect incepe cu intrebarea corecta

Cap 2: Necesitatea rugaciunii - Dumnezeu a ales, de la Creatie, sa lucreze pe pamant prin oameni, si nu independent de ei

Pdf_icon_smCap 3: Reprezentanti ai lui Isus - Mijlocirea poate fi definita ca mediere, transpunere intre, pledarea cauzei altuia, reprezentarea unei parti in fata celeilalte.

Cap 4: Intalniri placute si confruntari violente si dezgustatoare - Mijlocitorii se intalnesc cu Dumnezeu, dar se confrunta si cu puterile intunericului.

Cap 5: Fata langa fata - El Si-a asezat fata plina de lacrimi alaturi de a noastra si ža purtat pedeapsa pentru pacatele noastre.

Cap 6: Accesul interzis - žAccesul interzis, Satan. Cei care incalca granita vor fi aranjati.

Cap 7: Fluturi, sŸoricei, elefanti sŸi ochi de taur - Duhul Sfant ne impartaseste ungerea fluturelui, pentru a nu ne lasa sa confundam soarecele cu elefantul.

Cap 8:  Nasterea supranaturala - Exista o rugaciune care are ca rezultat nasterea fiicelor si fiilor spirituali.

Cap 9: Luptatori inaintasi - Paseste in ring si infrunta puterile intunericului.

Cap 10:  Omul cel tare - Pacatul mandriei, transmis oamenilor de catre Lucifer in gradina Eden, este momeala folosita de Satan pentru a orbi umanitatea.

Cap 11: Fulgerul lui Dumnezeu - Ii permitem žFiului sa straluceasca prin noi, directionand lumina Sa spre nevoile existente, ingaduindu-I sa žloveasca tinta.

Cap 12: Substanta rugaciunii - Trebuie sa eliberezi puterea lui Dumnezeu dinauntrul tau in mod constant.

Cap 13: Actiuni care vorbesc si cuvinte care indeplinesc - Cuvintele sau actiunile noastre au un impact asupra taramului ceresc, apoi ajung sa influenteze lumea fizica.

Cap 14: Ungerea straƒjerului - In masura in care nu ne cunoastem adversarul, el va avea castig de cauza in viata noastra, ne va fura si ne va priva de ceea ce este al nostru.

 

Autor: Dutch Sheets

Editura: Alfa Omega Publishing

Numar de pagini: 230

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.