Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Rugaciuni care rup blestemele - John Eckhardt
Pretul de vanzare cu reducere
15,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

"Rugăciuni care Rup Blestemele" este manualul tău de referință pentru a sta împotriva influențelor demonice și pentru a le împiedica să acționeze în viața ta. Combinând rugăciuni puternice cu declarații luate din Scriptură, ea te ajută să stai puternic în credință, identificând domeniile din viața ta în care s-ar putea să fii vulnerabil la atacurile Satanei.

Viața ta e caracterizată de un curs continuu de eșecuri și nenorociri? Ți se pare că, indiferent ce faci, nu poți avea parte de binecuvântarea lui Dumnezeu? S-ar putea să trăiești sub influența unui blestem.

"Rugăciuni care Rup Blestemele" este manualul tău de referință pentru a sta împotriva influențelor demonice și pentru a le împiedica să acționeze în viața ta. Combinând rugăciuni puternice cu declarații luate din Scriptură, ea te ajută să stai puternic în credință, identificând domeniile din viața ta în care s-ar putea să fii vulnerabil la atacurile Satanei, domenii cum ar fi:

FINANȚE – MÂNDRIE – RĂZVRĂTIRE – RELAȚII

Rugăciunea și mărturisirea Scripturii sunt două dintre cele mai puternice arme pe care le avem în viață. Rupe puterile întunericului și eliberează vindecare lui Dumnezeu în viața ta chiar astăzi!

johneckhardt libApostolul John Eckhardt este supraveghetor al organizației Crusaders Ministries, cu sediul în Chicago, Illinois. Având o puternică chemare apostolică, el a slujit în Statele Unite și peste ocean, în mai bine de 70 de țări. El este un conferențiar internațional foarte căutat, a scris peste 20 de cărți și produce zilnic o emisiune la radio. Programul său de televiziune, Perfecting the Saints, este vizionată săptămânal în Statele Unite pe postul The Word Network. Eckhardt locuiște în zona orașului Chicago, împreuna cu soția sa, Wanda, și cei cinci copii ai lor.

Număr de pagini: 85

Descarcă un fragment din cartea Rugăciuni care rup blestemele!

Cuprins:

Introducere: Izbăvit de sub blestemul lui Belial
1. Blesteme cauzate de duhul de idolatrie
2. Blestemul din amăgirea Izabelei
3. Blestemul unui cuget însemnat
4. Blestemat de duhuri de neputință
5. Duhurile de alcool și de beție
6. Duhuri care aduc blesteme de viol și de abuz sexual
7. Blestemat de pornografie și pedofilie
8. Blestemat cu nelegiuire și răzvrătire
9. Blestemul legăturilor sufletești păcătoase și a necredinței
10. Planuri rele .mpotriva celor sfinți
11. Dezelagă-te de blestemele lui Belial
12. La adăpost de duhul lui Belial

Editura: Alfa Omega Publishing

Autor: John Eckhardt

Numar pagini: 83

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.