Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Stapanind_portil_4dfb66beeb723.jpg
Stapanind portile vrajmasului - Cindy Jacobs
Pretul de vanzare cu reducere
25,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

"Stapanind portile vrajmasului" este o carte de mijlocire, un manual practic pentru armata de rugaciune a lui Dumnezeu.

"Stapanind portile vrajmasului" este o carte de mijlocire, un manual practic pentru armata de rugaciune a lui Dumnezeu. Aici vei afla nu doar ce trebuie facut, dar si care sunt pasii spre realizarea scopului - principii testate si care functioneaza cu adevarat! Fie ca esti incepator in rugaciune sau un mijlocitor cu experienta, poti invata sa te rogi pentru lucrurile care sunt pe inima lui Dumnezeu - si sa stapanesti portile vrajmasului.

Descarcă un fragment din cartea Stapanind portile vrasmasului!

CUPRINS
Cuva˜nt inainte
Introducere
1. Chemarea la mijlocire
2. Generali pentru mijlocire
3. Principiul inimii curate
4. IŽmplinitorii
5. Lucrarea de mijlocire
6. Darul mijlocirii
7. Lideri de rugaƒciune
8. Limbajul mijlocirii
9. Manifestarea mijlocirii
10. Mijlocirea gresŸitaƒ
11. Mijlocirea profeticaƒ
12. Partenerii personali de rugaƒciune
13. Mijlocirea prin laudaƒ
14. Mijlocirea corporativaƒ
15. Lanturi de rugaƒciune sŸi plimbaƒri de rugaƒciune
16. Staƒpa˜nind portile vraƒjmasŸului
Ghid de studiu

SUNTEM CHEMATI SA MIJLOCIM SI SA PURTAM RAZBOI IŽN LOCURILE CERESTI

cindyjacobs lib

Prin cele peste 150.000 de exemplare va˜ndute, aceastaƒ carte a devenit "obligatorie" privind rugaƒciunea de mijlocire. Cindy Jacobs spune caƒ se ivesŸte o nouaƒ generatie de mijlocitori. Sunt in misŸcare in intreaga lume "invada˜nd" taƒrile, acoperindu-le cu rugaƒciuni sŸi angaja˜ndu-se in lupta spritualaƒ. CresŸtinii de pretutindeni se trezesc, daƒra˜maƒ intaƒriturile, pun vraƒjmasŸul pe fugaƒ. Aceastaƒ carte de strategie caƒlaƒuzesŸte pe oricine doresŸte saƒ se inroleze in luptaƒ.

A doua editie, adaugaƒ intrebaƒri pentru discutii de grup, care iti dau un discernaƒma˜nt vital pentru mijlocirea militantaƒ. Fie caƒ esŸti incepaƒtor in rugaƒciune sau un mijlocitor expert, poti saƒ inveti saƒ te rogi pentru problemele care sunt dupaƒ inima lui Dumnezeu - sŸi saƒ staƒpa˜nesŸti portile vraƒjmasŸului.

Cindy Jacobs este presŸedinte sŸi co-fondator, impreunaƒ cu sotul ei, Mike, a organizatiei misionare "Generali pentru Mijlocire" dedicataƒ pregaƒtirii in domeniul rugaƒciunii sŸi raƒzboiului spiritual. Este de asemenea coordonatorul Retelei de Raƒzboi Spiritual din SUA. Cindy sŸi Mike au doi copii mari sŸi locuiesc in Colorado.

 

 

Numar pagini: 234

Autor: Cindy Jacobs

Editura: Alfa Omega Publishing

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.