Stăpânind porțile vrăjmașului

Stapanind_portil_4dfb66beeb723.jpg
Disponibil și ca e-book (carte electronică)!     E-BOOK
"Stapanind portile vrajmasului" este o carte de mijlocire, un manual practic pentru armata de rugaciune a lui Dumnezeu.

Cu livrare prin Poșta Română - 20,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
35,00 lei
Reducere

Descriere

"Stapanind portile vrajmasului" este o carte de mijlocire, un manual practic pentru armata de rugaciune a lui Dumnezeu. Aici vei afla nu doar ce trebuie facut, dar si care sunt pasii spre realizarea scopului - principii testate si care functioneaza cu adevarat! Fie ca esti incepator in rugaciune sau un mijlocitor cu experienta, poti invata sa te rogi pentru lucrurile care sunt pe inima lui Dumnezeu - si sa stapanesti portile vrajmasului.

Descarcă un fragment din cartea Stapanind portile vrasmasului!

CUPRINS
Cuva˜nt inainte
Introducere
1. Chemarea la mijlocire
2. Generali pentru mijlocire
3. Principiul inimii curate
4. IŽmplinitorii
5. Lucrarea de mijlocire
6. Darul mijlocirii
7. Lideri de rugaƒciune
8. Limbajul mijlocirii
9. Manifestarea mijlocirii
10. Mijlocirea gresŸitaƒ
11. Mijlocirea profeticaƒ
12. Partenerii personali de rugaƒciune
13. Mijlocirea prin laudaƒ
14. Mijlocirea corporativaƒ
15. Lanturi de rugaƒciune sŸi plimbaƒri de rugaƒciune
16. Staƒpa˜nind portile vraƒjmasŸului
Ghid de studiu

SUNTEM CHEMATI SA MIJLOCIM SI SA PURTAM RAZBOI IŽN LOCURILE CERESTI

cindyjacobs lib

Prin cele peste 150.000 de exemplare va˜ndute, aceastaƒ carte a devenit "obligatorie" privind rugaƒciunea de mijlocire. Cindy Jacobs spune caƒ se ivesŸte o nouaƒ generatie de mijlocitori. Sunt in misŸcare in intreaga lume "invada˜nd" taƒrile, acoperindu-le cu rugaƒciuni sŸi angaja˜ndu-se in lupta spritualaƒ. CresŸtinii de pretutindeni se trezesc, daƒra˜maƒ intaƒriturile, pun vraƒjmasŸul pe fugaƒ. Aceastaƒ carte de strategie caƒlaƒuzesŸte pe oricine doresŸte saƒ se inroleze in luptaƒ.

A doua editie, adaugaƒ intrebaƒri pentru discutii de grup, care iti dau un discernaƒma˜nt vital pentru mijlocirea militantaƒ. Fie caƒ esŸti incepaƒtor in rugaƒciune sau un mijlocitor expert, poti saƒ inveti saƒ te rogi pentru problemele care sunt dupaƒ inima lui Dumnezeu - sŸi saƒ staƒpa˜nesŸti portile vraƒjmasŸului.

Cindy Jacobs este presŸedinte sŸi co-fondator, impreunaƒ cu sotul ei, Mike, a organizatiei misionare "Generali pentru Mijlocire" dedicataƒ pregaƒtirii in domeniul rugaƒciunii sŸi raƒzboiului spiritual. Este de asemenea coordonatorul Retelei de Raƒzboi Spiritual din SUA. Cindy sŸi Mike au doi copii mari sŸi locuiesc in Colorado.

 

 

Numar pagini: 234

Autor: Cindy Jacobs

Editura: Alfa Omega Publishing

 


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.