Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Viata_supranatur_4e3a9ef2e4c80.jpg
Viata supranaturala - Cindy Jacobs
Pret
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Experimenteaza zilnic puterea lui Dumnezeu in viata ta. Daca insetezi dupa mai mult din Duhul lui Dumnezeu sau vrei sa te bucuri de o prima experienta cu Duhul Sfant, cartea aceasta este pentru tine.

"Ci voi veti primi o putere, cand se va pogori Duhul Sfant peste voi, si-Mi veti fi martori in Ierusalim, in toata Iudea, in Samaria si pana la marginile pamantului. " Faptele Apostolilor 1:8

Daca crezi cu adevarat acest verset iti va schimba complet viata. Rugandu-te si asteptand ca Dumnezeu sa te umple cu Duh Sfant, ii permiti Lui sa lucreze prin tine, asa cum nu a mai facut-o pana atunci.

Cu caldura si umor, binecunoscuta mijlocitoare, Cindy Jacobs, impartaseste putin  din propriul drum inspre Dumnezeu, in urma intalnirii emotionante cu Duhul Sfant, cat si modul in care viata ei a fost schimbata pentru totdeauna.

Povestea ei autentica si plina de pasiune te va ajuta sa descoperi cum sa te rogi pentru a primi puterea Duhului Sfant, sa recunosti semnele plinatatii Duhul Sfant si sa pasesti in supranatural in fiecare zi. Vei putea sa inveti atat de multe din vietile unor oameni remarcabili: Aimee Semple MacPherson, John G. Lake, Maria Woodworth - Etter si Smith Wigglesworth in VIATA SUPRANATURALA.

Daca insetezi dupa mai mult din Duhul lui Dumnezeu sau vrei sa te bucuri de o prima experienta cu Duhul Sfant, cartea aceasta este pentru tine.

Despre autor

Cindy Jacobs este fondator si presedinte al Generali ai mijlocirii, o lucrare de rugaciune internationala care sustine miscari de rugaciune in intreaga lume.

Autor: Cindy Jacobs

Cuprins:

Introducere - Calatoria supranaturala
Caitolul 1 - Natural in mod supranatural
Capitolul 2 - Conectat la supranatural
Pdf_icon_smCapitolul 3 - Cine ce rol indeplineste in taramul spiritual
Capitolul 4 - Este ungerea afectata de curatarea chimica?
Capitolul 5 - Marele nor de martori
Capitolul 6 - Binenteles ca ma voi ruga pentru calul tau
Capitolul 7 - Discutii cu ingerii
Capitolul 8 - Aventuri supranaturale

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.