Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Rugul_Aprins_201_5004197c7a7f9.jpg
Rugul Aprins 2012 - Varfurile jud Arad
SKU: D8-059
Pretul de vanzare cu reducere
40,00 lei

Patru zile de paƒrtaƒsie din Cuva˜ntul lui Dumnezeu, rugaƒciune pentru vindecare, eliberare si ma˜ntuire, urmarind un bogat program de rugaƒciune, manifestaƒri religioase si muzicaƒ crestinaƒ.

Produsul nu este in stoc Anunţă-mă

Patru zile de paƒrtaƒsie din Cuva˜ntul lui Dumnezeu, rugaƒciune pentru vindecare, eliberare si ma˜ntuire, urmarind un bogat program de rugaƒciune, manifestaƒri religioase si muzicaƒ crestinaƒ. Vorbitori au fost pastor Ioan Caba, pastor Samuel Caba, pastor Florin Dan, pastor Abel Kungu din Anglia, pastor Dorin Esanu, pastor Bogdan Ionescu, etc. in inchinare Dinescu, Toflea, R.T., Mesagerii Harului, etc. Au fost asteptati cu drag toti cei care au dorit sa primeasca raspuns la rugaƒciunile lor, indiferent de comfesiune. in urmaƒ cu un an, prima editie din judetul Arad a marii inta˜lniri interconfesionale crestine de rugaƒciune Rugul Aprins s-a desfaƒsurat la Archis-Ba˜rzesti si a fost un real succes. Aproximativ 2.000 de credinciosi, apartina˜nd tuturor confesiunilor crestine, au participat la acest eveniment desfaƒsurat in premieraƒ pe meleaguri araƒdene.

Cele mai noi produse

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.