10 Minciuni pe care le cred bărbații

10_Minciuni_pe_c_4df867bf7f099.jpg
J. Lee Grady a petrecut 10 ani combatand cu mult curaj abuzul asupra femeilor in peste 24 de tari si a vazut personal cum se lupta barbatii in casnicia, familia, prieteniile si in cariera lor datorita mentalitatilor gresite pe care le-au preluat din cultura in care traiesc.

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
35,00 lei
Reducere -8,75 lei

Descriere

Ce il face pe barbat sa fie barbat?

In fiecare zi cultura noastra disfunctionala trimite semnale confuze despre masculinitate, iar noi suntem bombardati cu mesaje care incearca sa ne stabileasca standardele.

  • Lumea sportului ne spune ca masculinitatea autentica este legata de puterea fizica si de castigarea meciului.
  • Lumea finantelor ne sugereaza ca valoarea noastra este legata de marimea sumelor din conturile noastre bancare, de suprafata locuintelor si de marca si modelul masinilor pe care le posedam.
  • Hollywoodul ne spune ca reala masculinitate se masoara prin dibacia noastra in domeniul sexual.

Dar, daca suntem sinceri, trebuie sa recunoastem ca MUSCHII, BANII si PARTENERELE SEXUALE MULTIPLE nu ne califica pentru adevarata masculinitate, Masura unui barbat veritabil nu are nimic de-a face cu standardele culturale superficiale.

J. Lee Grady a petrecut 10 ani combatand cu mult curaj abuzul asupra femeilor in peste 24 de tari si a vazut personal cum se lupta barbatii in casnicia, familia, prieteniile si in cariera lor datorita mentalitatilor gresite pe care le-au preluat din cultura in care traiesc. In "10 minciuni pe care le cred barbatii", el demasca aceste minciuni si ofera raspunsuri practice pentru orice barbat care se zbate sa-si descopere adevaratul scop in viata si adevarata identitate.

Despre autor:

J. Lee Grady este autor de carti, jurnalist premiat, pastor ordinat si director al Proiectului Mardoheu, o lucrare internationala care combate abuzul asupra femeilor. Este autorul a patru carti, inclusiv "10 minciuni care se spun femeilor in biserica" si a lucrat ca editor al revistei Charisma timp de 11 ani. Lee si sotia lui Deborah au 4 fete.

Cuprins:

Prefata de Napoleon Kaufman
Introducere: Ti s-a spalat creierul?
Minciuna nr.1: Dumnezeu i-a facut pe barbati superiori femeilor.
Minciuna nr. 2: Un barbat nu poate avea o relatie apropiata cu tatal lui
Minciuna nr. 3: Un barbat adevarat este definit prin succes material
Minciuna nr. 4: Un barbat este "seful" suprem al familiei sale
Minciuna nr. 5: Sexul este in primul rand pentru placerea barbatului, nu pentru cea a femeii
Minciuna nr. 6: E acceptabil ca un barbat sa-si loveasca sau sa-si abuzeze sotia
Minciuna nr. 7: Barbatii adevarati nu au nevoie de prietenii apropiate cu alti barbati
Minciuna nr. 8: Un barbat n-ar trebui sa-si admita niciodata slabiciunea
Minciuna nr. 9: Barbatii adevarati nu plang
Minciuna nr. 10: Un barbat n-ar trebui sa accepte niciodata slujirea spirituala a unei femei
Concluzie: Calatoria de la mototol la luptator

Autor: J. Lee Grady
Nr. pagini: 220
Editura: Elpis

 

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.