Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Aceasta schimbă totul - C. Peter Wagner
Pret
Pretul de vanzare cu reducere
25,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Această carte reprezintă ghidul tău de bază care te va învăța despre modul în care Dumnezeu transformă lumea prin oameni ca tine.

O „schimbare de paradigmă” este o schimbare radicală a modului tău de gândire – iar, în ce-l privește pe Peter Wagner, el a trecut prin numeroase astfel de schimbări de-a lungul zecilor ani ai săi de slujire. Prin intermediul acestei cărți, el te invită să-ți deschizi mintea în vederea schimbării de paradigmă pe care o face Duhul Sfânt.

ACEASTA SCHIMBĂ TOTUL reprezintă ghidul tău de bază care te va învăța despre modul în care Dumnezeu trasnformă lumea prin oameni ca tine. Descoperă noi mișcări ale Duhului lui Dumnezeu care schimbă cursul lucrurilor împotriva celui rău, și care deschid zăgazurile cerului anunțând domnia lui Dumnezeu pe pământ. Află ce rol au toate aceste strategii noi și puternice în implicarea creștinilor în afaceri, politică, educație sau divertisment și învață cum poți fi parte din ceea ce Dumnezeu face în sfera ta de influență. Găsește răspunsurile clare și biblice la întrebări precum:

• Este bunăstarea o unealtă legitimă a bisericii?

• Cum conduc apostolii bătăliile spirituale la locul de muncă?

• Îngăduie Dumnezeu copiilor Săi să ia anumite decizii cu privire la viitor?

• Cum operează teologia dominionistă în zilele noastre?

Dumnezeu te cheamă la un mod nou de viață, care începe cu un mod nou de gândire. Atunci când mintea ți se reînnoiește, nu vei mai fi niciodată la fel!

C. Peter Wagner, doctor în filozofie, a fost licențiat în teologie, misiologie și religie în cadrul Fuller Theological Seminary, Princeton Theological Seminary și University of Sothern California. A slujit timp de 16 ani pe câmpul de misiune și a predat timp de 30 de ani la școala de studii interculturale din cadrul Fuller Seminary. Autor a 70 de cărți, Wagner a slujit atât celor din țară, cât și celor din străinătate.

 

Numar de pagini: 260

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.