Aceasta schimbă totul

Disponibil și ca e-book (carte electronică)!     E-BOOK
Această carte reprezintă ghidul tău de bază care te va învăța despre modul în care Dumnezeu transformă lumea prin oameni ca tine.

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
30,00 lei
Reducere

Descriere

O „schimbare de paradigmă” este o schimbare radicală a modului tău de gândire – iar, în ce-l privește pe Peter Wagner, el a trecut prin numeroase astfel de schimbări de-a lungul zecilor ani ai săi de slujire. Prin intermediul acestei cărți, el te invită să-ți deschizi mintea în vederea schimbării de paradigmă pe care o face Duhul Sfânt.

ACEASTA SCHIMBĂ TOTUL reprezintă ghidul tău de bază care te va învăța despre modul în care Dumnezeu trasnformă lumea prin oameni ca tine. Descoperă noi mișcări ale Duhului lui Dumnezeu care schimbă cursul lucrurilor împotriva celui rău, și care deschid zăgazurile cerului anunțând domnia lui Dumnezeu pe pământ. Află ce rol au toate aceste strategii noi și puternice în implicarea creștinilor în afaceri, politică, educație sau divertisment și învață cum poți fi parte din ceea ce Dumnezeu face în sfera ta de influență. Găsește răspunsurile clare și biblice la întrebări precum:

• Este bunăstarea o unealtă legitimă a bisericii?

• Cum conduc apostolii bătăliile spirituale la locul de muncă?

• Îngăduie Dumnezeu copiilor Săi să ia anumite decizii cu privire la viitor?

• Cum operează teologia dominionistă în zilele noastre?

Dumnezeu te cheamă la un mod nou de viață, care începe cu un mod nou de gândire. Atunci când mintea ți se reînnoiește, nu vei mai fi niciodată la fel!

C. Peter Wagner, doctor în filozofie, a fost licențiat în teologie, misiologie și religie în cadrul Fuller Theological Seminary, Princeton Theological Seminary și University of Sothern California. A slujit timp de 16 ani pe câmpul de misiune și a predat timp de 30 de ani la școala de studii interculturale din cadrul Fuller Seminary. Autor a 70 de cărți, Wagner a slujit atât celor din țară, cât și celor din străinătate.

 

Numar de pagini: 260


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.