Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Binecuvântarea Barak a lui Dumnezeu - Alain Caron
Disponibil și ca e-book (carte electronică)!
Pret
Pretul de vanzare cu reducere
7,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Barak a lui Dumnezeu este o forță ce cauzează ca toate lucrurile să prospere. Descoperă cum să activezi binecuvântarea care a fost așezată în tine pentru ca să împlinești cu succes mandatul tău apostolic și să-ți împlinești destinul. Descoperă cum:

Seria Apostolic Live, pune împreună învățătură de bază prezentată în direct, cu privire la viziunea apostolică. Seria a fost doar puțin editată pentru a se păstra vie atmosfera.

Barak a lui Dumnezeu este o forță ce cauzează ca toate lucrurile să prospere. Descoperă cum să activezi binecuvântarea care a fost așezată în tine pentru ca să împlinești cu succes mandatul tău apostolic și să-ți împlinești destinul. Descoperă cum:

- Să fi binecuvântat împreună cu Avraam cel credincios
- Să primești provizia din ceruri
- Să declanșezi cicluri de prosperitate
- Să devi o sursă de binecuvântare
- Să domnești cu Isus Hristos

Dumnezeu a stabilit un plan prin care să te facă să prosperi, să îți dea speranță și un viitor. Este planul lui Dumnezeu de a te face să avansezi la un alt nivel.

Este Barak a lui Dumnezeu pentru tine.

Alain Caron slujește ca lider al echipei apostolice de la Eglise Le Chemin, o expresie dinamică a Trupului lui Hristos din Quebec. De asemenea, este fondatorul și directorul Hodos, o rețea apostolică și profetică, ce conectează și aliniază centrele de viziune și credincioși cu același mod de gândire pentru avansarea Împărăției lui Dumnezeu. Alain și soția lui, Marie, locuiesc în Gatineau, Quebec, Canada.

Număr de pagini: 42

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.