Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Biologie__clasa__4dd1262110c1d.jpg
Biologie, clasa a XI-a, Maria Popa
SKU: B1-028
Pretul de vanzare cu reducere
30,00 lei

Invatamantul secular afirma ca adopta o abordare neutra a cunostintelor stiintifice. Manualele scolare in vigoare au o orientare evolutionista. Acest manual este primul manual de biologie scris dintr-o perspectiva creationista, care poate fi folosit atat pentru programa scolara cat si pentru uz personal.

Produsul nu este in stoc Anunţă-mă

Maiestrie si stralucire divina in fiinta umana.

Primul manual de biologie scris dintr-o perspectiva creationista, care poate fi folosit atat pentru programa scolara cat si pentru uz personal. Usor si benefic este pentru cei ce au credinta in Dumnezeu sa adopte un mod de abordare creationist al constatarilor stiintifice care, in fapt, reprezinta "hotararile gurii Lui" (Psalmul 93:13).

Deoarece procentul credinciosilor crestini in tara noastra este forte ridicat, ar fi normal sa se predea in scoli despre toate descoperirile stiintifice intr-o viziune creationista, descoperiri care sunt motive concrete de laude ale Creatorului. Invatamantul secular afirma ca adopta o abordare neutra a cunostiintelor stiintifice.

Manualele scolare in vigoare au o orientare evolutionista. Motivatia abordarii creationiste a datelor stiintifice nu este de a convinge cititorii despre existenta lui Dumnezue, ci de a-L lauda, a-I multumii si a-L binecuvanta pe El, Creatorul, Stapanul si Mantuitorul nostru, constituind o inchinare binemeritata la adresa Lui. 

Cele mai noi produse

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.