Călătorie în slavă

În această carte, dr. Georg Karl pune o bază solidă biblică și spirituală, explicând cum poți să atingi posibilitățile nelimitate ale lui Dumnezeu și să demonstrezi realitatea Lui supranaturală în această lume.

Cu livrare prin Poșta Română - 20,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
35,00 lei
Reducere

Descriere

Este posibil să trăiești în mod constant pe tărâmul supranatural al slavei lui Dumnezeu de aici de pe pământ?
Și dacă da, cum poate aceasta să devină o realitate în viețile noastre?
În această carte, dr. Georg Karl pune o bază solidă biblică și spirituală, explicând cum poți să atingi posibilitățile nelimitate ale lui Dumnezeu și să demonstrezi realitatea Lui supranaturală în această lume.

Recomand această carte – „Călătorie în Slavă” – liderilor, dar și membrilor bisericii, pentru că revelația din ea, primită și aplicată prin credință, fără îndoială va atinge, schimba și transforma viețile celor care o primesc.
Apostol Guillermo Maldonado, King Jesus International Ministry
Această carte este în vârful a ceea ce face Dumnezeu astăzi peste tot în lume în această mișcare proaspătă a slavei Sale!
Dr. David Herzog, DH Ministries
Dacă ești flămând după miraculos și vrei să te miști mai adânc în lucrurile lui Dumnezeu, atunci această carte este pentru tine.
Jeff Jansen, Global Fire Ministries
Un material excelent și o carte revelatoare pe care o voi împărți cu mulți din cei care lucrează cu mine și cu prieteni ai lucrării.
Joshua Mills, New Wine International

Pastorul Georg Karl Îl slujește pe Isus Hristos ca lucrător full-time, de 23 de ani. El a fost format și calificat de Dumnezeu, în călătoria sa trecând prin multe suișuri și coborâșuri. În slujirea sa, el experimentează în mod continuu ceea ce descrie în această carte: slava lui Dumnezeu manifestată, însoțită de manifestări extraordinare, de putere și minuni. Locuiește în Stuttgart/Germania, împreună cu soția sa, Irina. Conduce Glory Harvest International Ministries și Glory Life Network – o rețea de biserici care caută permanent să elibereze într-un mod autentic puterea lui Dumnezeu în toate domeniile vieții.

 

Numar de pagini: 286

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.