Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Centre apostolice - Alain Caron
Pret
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Alain Caron ne împărtășește modul în care putem transforma bisericile în centre dinamice de instruire și trimitere.

O schimbare urmează să vină... Un val seismic de revoluție este pe cale să zguduie lumea noastră mulțumită apariției centrelor apostolice. Cu înțelepciunea câștigată din dezvoltarea modelului apostolic pentru biserica sa, Alain Caron ne împărtășește modul în care putem transforma bisericile în centre dinamice de instruire și trimitere.

Învățați :

  • Cum versetele biblice pot sprijini o strategie apostolică
  • Cum să înființați o adunare apostolică, ce este condusă de Duhul
  • Cum să clădiți o echipă apostolică
  • Cum să aveți în mod colectiv un impact în lume prin rețeaua de energie a rețelelor apostolice.

Dacă doriți un mai mare impact al Împărăției în regiunea dumneavoastră, și dacă doriți să dezlănțuiți scopurile lui Dumnezeu pentru biserica Sa, cartea „Centre apostolice” este ghidul pentru transformarea bisericii locale într-un organism vibrant în care fiecare credincios este un catalizator activ pentru Împărăție.

 

Alain Caron slujește ca lider al echipei apostolice de la Église Le Chemin, o expresie dinamică a Trupului lui Hristos din Québec. De asemenea, este fondatorul și directorul Hodos, o rețea apostolică și profetică, ce conectează și aliniază centrele de misiune și credincioși cu același mod de gândire pentru avansarea Împărăției lui Dumnezeu. Alain și soția lui, Marie, locuiesc în Gatineau, Québec, Canada.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.