Centre apostolice

coperta_Centre-apostolice---Alain-Caron8
Alain Caron ne împărtășește modul în care putem transforma bisericile în centre dinamice de instruire și trimitere.

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
25,00 lei
Reducere

Descriere

O schimbare urmează să vină... Un val seismic de revoluție este pe cale să zguduie lumea noastră mulțumită apariției centrelor apostolice. Cu înțelepciunea câștigată din dezvoltarea modelului apostolic pentru biserica sa, Alain Caron ne împărtășește modul în care putem transforma bisericile în centre dinamice de instruire și trimitere.

Învățați :

  • Cum versetele biblice pot sprijini o strategie apostolică
  • Cum să înființați o adunare apostolică, ce este condusă de Duhul
  • Cum să clădiți o echipă apostolică
  • Cum să aveți în mod colectiv un impact în lume prin rețeaua de energie a rețelelor apostolice.

Dacă doriți un mai mare impact al Împărăției în regiunea dumneavoastră, și dacă doriți să dezlănțuiți scopurile lui Dumnezeu pentru biserica Sa, cartea „Centre apostolice” este ghidul pentru transformarea bisericii locale într-un organism vibrant în care fiecare credincios este un catalizator activ pentru Împărăție.

 

Alain Caron slujește ca lider al echipei apostolice de la Église Le Chemin, o expresie dinamică a Trupului lui Hristos din Québec. De asemenea, este fondatorul și directorul Hodos, o rețea apostolică și profetică, ce conectează și aliniază centrele de misiune și credincioși cu același mod de gândire pentru avansarea Împărăției lui Dumnezeu. Alain și soția lui, Marie, locuiesc în Gatineau, Québec, Canada.


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.