Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Credinta vie prin vai intunecate - Jerry Rose
Pret
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

"Credinta vie prin vai intunecate" marcheaza calatoria vietii adevarate a oricarui credincios nesigur de capacitatea lui Dumnezeu de a ne vedea chiar si in timpul succeselor si descurajarilor pe care le intalnim in viata.

Pentru oricine care s-a rugat vreodată "Dumnezeule, scoate-mă din asta!" Jerry Rose a scris ghidul de față. "Credință vie prin văi întunecate" marchează călătoria vieții adevărate a oricărui credincios nesigur de capacitatea lui Dumnezeu de a ne vedea chiar și în timpul succeselor sau descurajărilor pe care le întâlnim în viață. Plină de umor și analiză psihologică practică și profundă, odiseea personală de credință a lui Jerry poate te va face să spui: "Asta mi s-a întâmplat și mie!"

Credință vie prin văi întunecate a fost publicată pentru prima dată în 1989. La fel ca și Jerry Rose, este o lucrare în progres. Povestea lui actualizată va adânci credința ta și entuziasmul experiențelor de pe vârful muntelui. Cel mai important, vei descoperi cum să strângi putere și hrană din văile vieții.

Număr de pagini: 101

Descarcă un fragment din cartea Credință vie prin văi întunecate!

Prefaţă

Partea 1
Lecţia Neghevului
Înapoi la început
F urtună în jurul zgârie-norului
Cei care poartă măşti
Vocea


Partea 2
Acordare şi dezacordare
Fără vânt
Visul lui Isaac
Sfatul lui Obadia
Cuvinte pe care nu vrei să le auzi
Nu uita de inspiraţie
Gunoierul
A rescrie povestea

Partea 3
Nu mă las!
Pacostea
Îmbărbătarea din vale
Acordarea licenţei
Numărătoarea inversă în catastrofe
Malign
Încotro se îndreaptă Dumnezeu?
Provocarea sfinţeniei
Rezultatele testului

Notițe

johneckhardt libJerry K. Rose este un lucrător devotat, autor, gazdă a show-ului internațional zilnic de televiziune “Între Prieteni“ și fondatorul/președinte al Total Living Network. El și-a început cariera de 35 de ani în televiziune cu stațiile ABC și CBS. În ultimii 25 de ani, a furnizat programe de televiziune creștine, lucrând cu CBN și mai târziu ajutând la lansarea primei și singurei stații creștine de televiziune din Chicago, WCFC TV38. Jerry a primit numeroase premii, de la media creștină și de la cea seculară – inclusiv un “EMMY“ pentru programul său zilnic “Între Prieteni“. În aprilie 1999 el a primit premiul The Silver Circle Award pentru întreaga activitate, de la National Academy of Television and Arts and Sciences. Jerry este căsătorit cu Shirley (Rider) Rose și au trei copii: Jeffrey, Trevor și Vanessa.

 

 

 

Editura: Alfa Omega Publishing

Autor: Jerry K. Rose

Numar de pagini: 170

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.