Credința vie prin văi întunecate

"Credinta vie prin vai intunecate" marcheaza calatoria vietii adevarate a oricarui credincios nesigur de capacitatea lui Dumnezeu de a ne vedea chiar si in timpul succeselor si descurajarilor pe care le intalnim in viata.

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
25,00 lei
Reducere

Descriere

Pentru oricine care s-a rugat vreodată "Dumnezeule, scoate-mă din asta!" Jerry Rose a scris ghidul de față. "Credință vie prin văi întunecate" marchează călătoria vieții adevărate a oricărui credincios nesigur de capacitatea lui Dumnezeu de a ne vedea chiar și în timpul succeselor sau descurajărilor pe care le întâlnim în viață. Plină de umor și analiză psihologică practică și profundă, odiseea personală de credință a lui Jerry poate te va face să spui: "Asta mi s-a întâmplat și mie!"

Credință vie prin văi întunecate a fost publicată pentru prima dată în 1989. La fel ca și Jerry Rose, este o lucrare în progres. Povestea lui actualizată va adânci credința ta și entuziasmul experiențelor de pe vârful muntelui. Cel mai important, vei descoperi cum să strângi putere și hrană din văile vieții.

Număr de pagini: 101

Descarcă un fragment din cartea Credință vie prin văi întunecate!

Prefaţă

Partea 1
Lecţia Neghevului
Înapoi la început
F urtună în jurul zgârie-norului
Cei care poartă măşti
Vocea


Partea 2
Acordare şi dezacordare
Fără vânt
Visul lui Isaac
Sfatul lui Obadia
Cuvinte pe care nu vrei să le auzi
Nu uita de inspiraţie
Gunoierul
A rescrie povestea

Partea 3
Nu mă las!
Pacostea
Îmbărbătarea din vale
Acordarea licenţei
Numărătoarea inversă în catastrofe
Malign
Încotro se îndreaptă Dumnezeu?
Provocarea sfinţeniei
Rezultatele testului

Notițe

johneckhardt libJerry K. Rose este un lucrător devotat, autor, gazdă a show-ului internațional zilnic de televiziune “Între Prieteni“ și fondatorul/președinte al Total Living Network. El și-a început cariera de 35 de ani în televiziune cu stațiile ABC și CBS. În ultimii 25 de ani, a furnizat programe de televiziune creștine, lucrând cu CBN și mai târziu ajutând la lansarea primei și singurei stații creștine de televiziune din Chicago, WCFC TV38. Jerry a primit numeroase premii, de la media creștină și de la cea seculară – inclusiv un “EMMY“ pentru programul său zilnic “Între Prieteni“. În aprilie 1999 el a primit premiul The Silver Circle Award pentru întreaga activitate, de la National Academy of Television and Arts and Sciences. Jerry este căsătorit cu Shirley (Rider) Rose și au trei copii: Jeffrey, Trevor și Vanessa.

 

 

 

Editura: Alfa Omega Publishing

Autor: Jerry K. Rose

Numar de pagini: 170

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.