Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Crucea este cheia - Terry Moore
Disponibil și ca e-book (carte electronică)!
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Cauți mai multă putere - și anume puterea lui Dumnezeu - în viața ta? ea este la îndemâna ta prin crucea lui Isus Hristos. după cum ne spune 1 Corinteni 1:18, crucea reprezintă întreaga putere, tărie și abilitate a lui Dumnezeu.

Fiindcă propovăduirea crucii este o nebunie pentru cei ce sunt pe calea pierzării, dar pentru noi, care suntem pe calea mântuirii, este puterea lui Dumnezeu. 1 Corinteni 1:18

Cauți mai multă putere - și anume puterea lui Dumnezeu - în viața ta? ea este la îndemâna ta prin crucea lui Isus Hristos. după cum ne spune 1 Corinteni 1:18, crucea reprezintă întreaga putere, tărie și abilitate a lui Dumnezeu. în Crucea este cheia, Terry Moore scrie:

„Unul dintre adevărurile care mi-au schimbat viața într-una de biruință și libertate se regăsește în crucea lui Isus Hristos care este cheia unei vieți de putere, pasiune, pace și bucurie. Ea nu este doar o structură de lemn sau un simbol, ci și o modalitate de transformare completă a tuturor celor care îi îmbrățișează puterea.”

Din paginile acestei cărți, tu vei avea ocazia:

  • să descoperi cum să experimentezi iubirea Tatălui

  • să fii echipat pentru o viață de maturizare în Hristos

  • să fii conștient de moștenirea pe care o ai în Hristos

  • să înveți cum să aplici puterea crucii, precum și ceea ce aceasta își oferă, în viața de zi cu zi.

Dumnezeu poate oferi biruință în înfrângere, speranță în descurajare, vindecare inimilor zdrobite sau trupurilor bolnave, restaurare acolo unde s-a pierdut și tărie în slăbiciune. Toate acestea, precum și altele, sunt posibile prin crucea care este cheia unei vieți victorioase și din belșug.

Terry Moore este pastor fondator și senior al bisericii Sojourn din Carrollton, Texas. Împreună cu soția sa, Susan, Terry a trecut în anul 1982 printr-o experiență cu Duhul Sfânt care i-a schimbat viața. Prin urmare, Dumnezeu i-a condus să înceapă un studiu biblic la ei acasă, devenind în cele din urmă o biserică în 1987. Terry a dezvoltat The Equipping Series, o colecție de manuale și învățături video destinate pregătirii oamenilor pentru a umbla în plinătatea biruinței lui Hristos, în special în anumite domenii din viața lor. Teryy și Susan trăiesc în Plano, Texas. Au Doi copii adulți, Meredith și David, o noră pe nume Christina și doi nepoți.

 

Număr de pagini: 191

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.