De ce? Mentorare prin întrebări

De_ce__Mentorare_4df844a3c118d.jpg
In aceasta carte veti gasi exemple de conversatii (virtuale) cu necredinciosii, care va vor inspira. Veti gasi mai multe sfaturi practice si sugestii despre cum puteti ajuta oamenii sa descopere cine este Dumnezeu.

Cu livrare prin Poșta Română - 20,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei
Reducere

Descriere

"De ce? Mentorare prin intrebari" este o carte pentru orice crestin care vrea sa interactioneze cu alti oameni despre credinta crestina prin e-mail, intr-un chatbox sau intr-un forum.

Peter Scheele a scris aceasta carte pe baza experientei sale extinse, acumulata de-alungul anilor ca "fan al lui Isus" si ca mentor pe internet al cursului De ce Isus?

In aceasta carte veti gasi exemple de conversatii (virtuale) cu necredinciosii, care va vor inspira. Veti gasi mai multe sfaturi practice si sugestii despre cum puteti ajuta oamenii sa descopere cine este Dumnezeu. Impreuna cu cealalta persoana veti merge intr-o calatorie unica de descoperire a lui Dumnezeu.

O conversatie se aseamana, in multe feluri, cu o calatorie. Te alaturi unei alte persoane pentru o perioada scurta de timp (o discutie pe strada) sau o perioada lunga de timp (un curs) pentru a o ajuta sa descopere adevarul. Majoritatea terenului iti este familiar, dar vrei ca cealalta persoana sa inceapa sa se simta in siguranta. Asa ca nu ii vei face o prezentare Power Point ci iti lasi participantul sa se tarasca prin noroi - si chiar sa cada intr-o groapa, odata sau de doua ori, sa se loveasca de o piatra sau sa se zgarie de un tufis. In final, experienta propriilor descoperiri va avea un impact mai mare si mai de durata decat prezentarea in clasa.

Daca vrei sa descoperi cum ii poti ajuta pe altii sa inceapa calatoria lor de descoperire a lui Dumnezeu cu siguranta aceasta carte iti va fi de mare ajutor.

Cuprins:

I Comunicare contemporana:

 1. Moduri de comunicare
 2. Supermarketul religios
 3. O perspectiva noua in impartasirea Evangheliei
 4. Haideti sa facem o excursie

II Diferitele etape ale excursiei:

 1. Punerea intrebarilor
 2. Cunoastrerea celeilalte persoane
 3. Gasirea unui punct de conectare
 4. Identificarea obstacolelor
 5. Comparatii

III Obiectivul excursiei:

 1. Sa ne indreptam spre destinatia finala: ISUS
 2. Sa pierdem urma
 3. Perspectiva destinatiei finale
 4. Sositi!
 5. Obstacolul numit Isus
 6. ISUS=Dumnezeu???
 7. Suntem deschisi pentru discutii?
 8. Esenta: moartea lui Isus pe cruce

IV Etape aditionale ale excursiei:

 1. Folosirea Bibliei
 2. Rugaciunea
 3. Solicitand un "feedback"

Editura: Alfa Omega Publishing

Autor: Peter Scheele

Numar de pagini: 189

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.