Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
De_ce__Mentorare_4df844a3c118d.jpg
De ce? Mentorare prin intrebari - Peter Scheele
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

In aceasta carte veti gasi exemple de conversatii (virtuale) cu necredinciosii, care va vor inspira. Veti gasi mai multe sfaturi practice si sugestii despre cum puteti ajuta oamenii sa descopere cine este Dumnezeu.

"De ce? Mentorare prin intrebari" este o carte pentru orice crestin care vrea sa interactioneze cu alti oameni despre credinta crestina prin e-mail, intr-un chatbox sau intr-un forum.

Peter Scheele a scris aceasta carte pe baza experientei sale extinse, acumulata de-alungul anilor ca "fan al lui Isus" si ca mentor pe internet al cursului De ce Isus?

In aceasta carte veti gasi exemple de conversatii (virtuale) cu necredinciosii, care va vor inspira. Veti gasi mai multe sfaturi practice si sugestii despre cum puteti ajuta oamenii sa descopere cine este Dumnezeu. Impreuna cu cealalta persoana veti merge intr-o calatorie unica de descoperire a lui Dumnezeu.

O conversatie se aseamana, in multe feluri, cu o calatorie. Te alaturi unei alte persoane pentru o perioada scurta de timp (o discutie pe strada) sau o perioada lunga de timp (un curs) pentru a o ajuta sa descopere adevarul. Majoritatea terenului iti este familiar, dar vrei ca cealalta persoana sa inceapa sa se simta in siguranta. Asa ca nu ii vei face o prezentare Power Point ci iti lasi participantul sa se tarasca prin noroi - si chiar sa cada intr-o groapa, odata sau de doua ori, sa se loveasca de o piatra sau sa se zgarie de un tufis. In final, experienta propriilor descoperiri va avea un impact mai mare si mai de durata decat prezentarea in clasa.

Daca vrei sa descoperi cum ii poti ajuta pe altii sa inceapa calatoria lor de descoperire a lui Dumnezeu cu siguranta aceasta carte iti va fi de mare ajutor.

Cuprins:

I Comunicare contemporana:

 1. Moduri de comunicare
 2. Supermarketul religios
 3. O perspectiva noua in impartasirea Evangheliei
 4. Haideti sa facem o excursie

II Diferitele etape ale excursiei:

 1. Punerea intrebarilor
 2. Cunoastrerea celeilalte persoane
 3. Gasirea unui punct de conectare
 4. Identificarea obstacolelor
 5. Comparatii

III Obiectivul excursiei:

 1. Sa ne indreptam spre destinatia finala: ISUS
 2. Sa pierdem urma
 3. Perspectiva destinatiei finale
 4. Sositi!
 5. Obstacolul numit Isus
 6. ISUS=Dumnezeu???
 7. Suntem deschisi pentru discutii?
 8. Esenta: moartea lui Isus pe cruce

IV Etape aditionale ale excursiei:

 1. Folosirea Bibliei
 2. Rugaciunea
 3. Solicitand un "feedback"

Editura: Alfa Omega Publishing

Autor: Peter Scheele

Numar de pagini: 189

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.