Judecata peste casa lui Dumnezeu

Curăția și Gloria vin împreună

Cu livrare prin Poșta Română - 20,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
30,00 lei
Reducere

Descriere

Suntem noi pregătiți pentru gloria și curățirea care urmează să vină?

Biblia ne promite că judecata începe în Casa lui Dumnezeu. Mulți oameni evită, din cauza fricii, cuvântul judecată. Ca și credincioși ai Noului Legământ, ne putem încuraja în convingerea că această judecată aduce viață printr-o frică sănătoasă de Domnul. În loc de avertismente cu privire la flăcările iadului și condamnare, această judecată aduce o curățare care va elibera terenul pentru o mare revărsare a gloriei, a profețiilor și a unei puteri supranaturale pe care lumea nu le-a cunoscut vreodată.

Dumnezeu caută pur și simplu un popor pregătit – o casă care să fie compatibilă cu gloria cu care El dorește să o umple.

Jeremiah Johnson este un plantator de biserici, pionier al Maranatha Ministry School, autor de succes și profet recunoscut la nivel global. În Judecata peste Casa lui Dumnezeu, Jeremiah prezintă un cuvânt profetic înflăcărat care provoacă creștinii să trăiască fără impuritate și compromis, nu prin robia legalismului, dar cu inimi pline de înflăcărare și pasiune pentru Domnul.

Născută datorită unei vizite angelice, Judecata peste Casa lui Dumnezeu include înțelegeri revelatoare despre:

  • Fiii lui Țadoc – cum să devii unul care „slujește înaintea Domnului”.
  • Demascarea dependenței de slujire – „extazul” spiritual al zilei.
  • Duhul persversiunii – confruntând acestă întăritură demonică care afectează liderii.
  • Judecata Noului Legământ – cum arată și cum poți să îți dai seama că are loc.
  • Abordarea păcatelor lui Eli – dezvăluirea compromisul, a impurității și a amestecului spiritual.
  • Duhul și puterea lui Ilie – apariția focurilor și a profeților mesageri.

O revărsare mare și minunată se apropie. Acum este timpul să așezi lucrurile în ordine ca să poți fii un vas pur în care să poată curge puterea și prezența lui Dumnezeu!

 

Nr. pagini: 134


Produse asemănătoare

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.