Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
O_inima_inflacar_4dd18a3187eda.jpg
O inima inflacarata - John Bevere
SKU: B1-208
Pretul de vanzare cu reducere
15,00 lei

Arde inima ta cu foc sfant? Isus nu a acceptat niciodata starea de caldicel. In schimb, a cautat intotdeauna pasiune! Dar El nu pretinde niciun lucru pentru care sa nu ne echipeze intai. Daca ai crezut ca o asemenea relatie inflacarata este imposibila, cartea aceasta va demonstra contrariul.

Produsul nu este in stoc Anunţă-mă

Cartea "O inima inflacarata" doreste sa iti aprinda in inima pasiune pentru Dumnezeu. Isus nu a acceptat niciodata starea de caldicel. In schimb, a cautat intotdeauna pasiune! Dar de unde am putea obtine focul care sa ne inflacareze relatia cu El? El nu pretinde niciun lucru pentru care sa nu ne echipeze intai. Daca ai crezut ca o asemenea relatie inflacarata este imposibila, cartea aceasta va demonstra contrariul.

Autorul cunoscut in intreaga lume si teologul John Bevere te provoaca sa-ti transformi relatia mediocra cu Dumnezeu intr-una inflacarata si palpitanta. "O inima inflacarata" iti ofera perspective noi si invataturi clare care te vor ajuta sa-ti aprinzi si sa-ti mentii pasiunea pentru Dumnezeu. Citeste-o si permite-I Duhului Sfant sa te transforme, pe masura ce focul sfinteniei lui Dumnezeu patrunde in adancimile sufletului tau. Indiferent unde esti in umblarea ta cu Dumnezeu, daca le vei lua in serios, cuvintele acestei carti iti vor schimba viata. O carte ce trebuie neaparat citita de toti cei care-si doresc o relatie cu Dumnezeu mult mai puternica!

Cartea isi doreste sa fie o calatorie spre viitor. Sunt multi oameni care tanjesc dupa adevar, dar in momentul cand se confrunta cu acesta, il resping, ignora sau distorsioneaza in interes personal. John isi doreste ca aceasta carte sa va dezvaluie treptat sincera preocupare a Domnului pentru situatia in care va aflati chiar acum. Citind aceasta carte veti descoperi lucrurile minunate pe care Dumnezeu le are pregatite pentru voi din momentul in care veti incepe sa traiti o viata extravaganta impreuna cu El.

Cuprins
1. O seara de neuitat
2. Scopul mantuirii
3. Uitarea Egiptului
4. Slava Domnului
5. Drumul spre munte
6. Un Dumnezeu intelegator
7. Intentie sau dorinta?
8. Contracultura sau subcultura?
9. Har mantuitor
10. Vremuri grele
11. Aur, haine si ulei
12. Toti cei pe care ii iubesc
13. Foc sfant launtric
14. Ei vor vedea fata Lui

johnbevere libJohn Bevere este renumitul autor al mai multor carti, printre care: "Momeala Satanei", "The Fear of the Lord" si "Thus Saith the Lord?" Prin slujirea lui ca autor si predicator, dorinta lui John este aceea ca fiecare credincios sa dezvolte o relate intima si pasionala cu Dumnezeu. John si sotia lui, Lisa, de asemenea o autoare de succes, au fondat John Bevere Ministries in 1990. De atunci, misiunea a crescut si a devenit o organizatie misionara internationala care include si un program de televiziune, The Messenger.

Editura: Metanoia

Autor: John Bevere

Numar de pagini: 167

Cele mai noi produse

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.