Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Omul ceresc - fratele Yun
SKU: B1-511
Pretul de vanzare cu reducere
30,00 lei

Fratele Yun a văzut pe tot parcursul celor treizeci de ani de încercări harul lui Dumnezeu din plin în viaţa sa, revărsându-se ca o binecuvântare pentru mulţi.

Produsul nu este in stoc Anunţă-mă

În anii 1970 biserica chineză a început să se deschidă asemenea unui boboc de trandafir, care a fost închis pentru multă vreme, şi să-şi arate din nou viaţa şi frumuseţea lumii întregi. În acea perioadă, un tânăr din partea de sud a provinciei Henan L-a întâlnit pe Domnul Isus Cristos şi şi-a dedicat viaţa Lui, urmându-L ca Domn şi Stăpân. Dumnezeu a pus stăpânire pe viaţa sa într-un mod remarcabil.

Fratele Yun a văzut pe tot parcursul celor treizeci de ani de încercări harul lui Dumnezeu din plin în viaţa sa, revărsându-se ca o binecuvântare pentru mulţi. El este unul dintre liderii aleşi de Dumnezeu pentru această generaţie, un luptător puternic şi lucrător credincios. Lucrarea sa a fost urmată de multe semne şi minuni, demonstrând că este un apostol al credinţei.

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.