Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Rasaritul___o_po_4dd1ef30f3f22.jpg
Rasaritul - o poarta a slavei - Vali Strubert
SKU: B1-095
Pretul de vanzare cu reducere
22,00 lei

Ideea centrala a cartii este manifestarea slavei Divine in context geografic si relatia ei cu Rasaritul. Inceputul cartii dezbate conceptul Slavei, demonstrand ca Slava apartine lui Dumnezeu.

Produsul nu este in stoc Anunţă-mă

CUPRINS

Introducere
Capitolul 1 “ Dumnezeu Tatal slavei
Capitolul 2 “ Lucifer si nordul
Capitolul 3 “ Chemati la slava
Capitolul 4 “ In rasarit, departe de Dumnezeu
Capitolul 5 “ Drumul spre restaurare
Capitolul 6 “ Un popor chemat la slava
Capitolul 7 “ Intrand in Imparatie
Capitolul 8 “ Slava Domnului in cartea lui Ezechiel
Capitolul 9 “ Isus si slava Domnului
Capitolul 10 “ De-a lungul istoriei

pdf_70Descarca cap. 6

Ideea centrala a cartii este manifestarea slavei Divine in context geografic si relatia ei cu Rasaritul. Inceputul cartii dezbate conceptul Slavei, demonstrand ca Slava apartine lui Dumnezeu. El a imbracat cu Slava si alte fiinte, care in urma pacatului au pierdut-o.

Cartea arata apoi cum raportarea omului la Slava lui Dumnezeu, ofera Rasaritului o conotatie negativa din cea initial pozitiva si cum Dumnezeu profeteste restaurarea Rasaritului si inclusiv a conotatiei negative pe care acesta a dobandit-o.

Pe parcursul acestei lucrari se abordeaza celelalte zone geografice in relatie cu manifestarea slavei Divine, Israelul mai apoi Ierusalimul,  fiind punctul de referinta, in functie de el localiza˜nd geografic evenimentele studiate in aceasta lucrare.

Cele mai noi produse

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.