Respingerea - Acceptarea plină de dragoste a lui Dumnezeu

No image set
Intro: Această carte este scrisă cu scopul de a te ajuta să înțelegi corect dragostea și acceptarea lui Dumnezeu și să identifici ce anume ți-a slăbit abilitatea de a trăi cu deplină încredere în extraordinarul adevăr: anume că ești de mare preț pentru Dumnezeu și că El te acceptă necondiționat.

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
21,00 lei
Reducere

Descriere

Intro: Această carte este scrisă cu scopul de a te ajuta să înțelegi corect dragostea și acceptarea lui Dumnezeu și să identifici ce anume ți-a slăbit abilitatea de a trăi cu deplină încredere în extraordinarul adevăr: anume că ești de mare preț pentru Dumnezeu și că El te acceptă necondiționat.

Împreună vom analiza consecințele respingerii din viața noastră din chiar primul moment al existenței noastre fizice pe acest pământ. Vom reflecta, cu ajutorul Duhului Sfânt, la modul în care putem învăța să identificăm și să renunțăm la acele convingeri greșite care s-au solidificat în inima noastră și pe care ne-am construit viața. Vom reflecta și asupra faptului că disperarea noastră după acceptare ne împinge adesea la un stil de viață păcătos: păcat ce ne alterează capacitatea de a auzi clar vocea Tatălui și de a accepta remediul Lui atât de necesar peste rana noastră.

Ce mângâiere este să avem un Mântuitor, pe Răscumpărătorul nostru, care ne curăță de păcat și care, dacă Îi îngăduim, imprimă adevărul Său în inimile noastre: uimitorul adevăr că suntem acceptați necondiționat și, prin Isus, incluși pentru veșnicie în familia lui Dumnezeu. Îi aparținem lui Dumnezeu și putem împărtăși moștenirea tuturor binecuvântărilor Sale.
Înțelegând și însușindu-ne aceste adevăruri, ele ne vor revoluționa viața. Vom dobândi o nouă libertate odată ce lumina acceptării glorioase a lui Dumnezeu risipește respingerea care a aruncat asupra noastră o umbră întunecată, rece. Toate relațiile noastre vor avea doar de câștigat dintr-o astfel de schimbare radicală, și indiferent de săgețile arzătoare care vor veni în direcția noastră pe viitor, nimic nu va putea să ne fure pacea interioară întemeiată pe certitudinea că suntem, fără îndoială, copiii prețuiți și preaiubiți ai lui Dumnezeu.

Descriere: Nu suntem străini de problema respingerii; experiențele personale în acest sens și-au lăsat o amprentă puternică asupra multora dintre noi. Trăim într-o lume care pretinde foarte mult din partea noastră: ne cere să fim „suficient de buni” pentru a fi apreciați sau să fim vrednici de a fi „băgați în seamă”. Mulți dintre cei care dau greș în încercarea lor de a atinge ceea ce pare să fie standardul impus pentru acceptare se consideră complet inacceptabili; poate chiar „rebuturi”. Iar alții se luptă pentru un minim de acceptare, încercând cu disperare să-i mulțumească pe cei din jurul lor.
Aceste respingeri din trecut au semănat în noi convingeri despre cine merită să fie acceptat și iubit, convingeri care ne împing să-i judecăm pe alții care, la rândul lor, ne judecă pe noi și adesea ne întăresc convingerile despre propria noastră neacceptare. Cel mai dăunător efect al acestor experiențe este probabil acela că experiențele trăite ne pot face să presupunem că Dumnezeu ne evaluează în același mod – ceea ce e complet greșit!
Adevărul este că marea dragoste a lui Dumnezeu pentru noi nu este nicidecum condiționată de ceea ce facem: El este veșnic neschimbat și constant în dragostea pe care o are pentru noi. Totuși, realitatea dură este că, în ciuda celor mai bune eforturi ale noastre de a crede acest adevăr, se pot naște îndoieli, în special în momentele de nesomn din timpul nopții, atunci când simțământul propriei nevrednicii ne năpădește și sentimentele de respingere ne copleșesc. Cum se face că, deși s-ar putea să înțelegem rațional Cuvântul scris, tânjirea noastră după certitudinea dragostei și acceptării lui Dumnezeu din adâncul ființei noastre nu este satisfăcută?

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.