Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Ridicarea Bisericii Apostolice
Disponibil și ca e-book (carte electronică)!
Pret
Pretul de vanzare cu reducere
25,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Ridicarea Bisericii Apostolice este esențială pentru a înțelege Biserica, Împărăția, războiul care ne stă înainte, precum și poporul triumfător care va intra în promisiunile lui Dumnezeu!

Ridicarea Bisericii Apostolice este esențială pentru a înțelege Biserica, Împărăția, războiul care ne stă înainte, precum și poporul triumfător care va intra în promisiunile lui Dumnezeu!

De la o generație la alta și de la un sezon la altul, Domnul Își reclădește Biserica, astfel încât Împărăția Lui să poată fi manifestată mult mai bine pe pământ. La început, Biserica Primară s-a mișcat într-o continuă trezire spirituală care a atins lumea unei generații de oameni. Un element cheie al succesului lor a fost stabilirea centrelor apostolice. Astăzi, Biserica trebuie să continue cu această moștenire și să aducă o mentalitate a Împărăției pe acest pământ, mentalitate care va birui lumea.

Ridicarea Bisericii Apostolice urmărește istoria centrelor apostolice inițiale, despre care citim în Noul Testament, până la multiplicarea și existența acestora „acum”, în prezent. Cartea aceasta vă va ajuta să înțelegeți mai bine prototipul apostolic pe care Domnul l-a creat pentru Biserica Sa cu scopul de a birui porțile iadului. Alăturați-vă Rezervei Triumfătoare care îmbrățișează administrația unei noi biserici apostolice, pline de putere și glorie! Citind această carte, veți simți că vă ridicați cu puterea și autoritatea Împărăției. Deveniți unii din cei care demonstrează astăzi gloria Lui!

 

Număr de pagini: 207

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.