Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

RUGĂCIUNEA DE EVANGHELIZARE - Ed Silvoso
Disponibil și ca e-book (carte electronică)!
Pret
Pretul de vanzare cu reducere
25,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Ed Silvoso arată că atunci când schimbi climatul spiritual de peste un oraș – totul și toată lumea – este transformată. Biserica Primară știa acest lucru, iar aici Ed împărtășește un plan dovedit, biblic și practic pentru a te ajuta să intri într-un parteneriat real și transformator cu Dumnezeu.

Poartă puterea transformatoare a lui Dumnezeu oriunde mergi

Cuibul unei vrăjitoare devine o oază a rugăciunii în mai puțin de 60 de minute.
În lume, un președinte păgân intră în contact cu Împărăția lui Dumnezeu și întreaga națiune culege binecuvântările. 
Numărul credincioșilor dintr-un oraș se dublează după ce se folosește rugăciunea evanghelistică pentru schimbarea climatului spiritual din acel loc. 
Un fiu înfiat și tatăl lui care l-a îndepărtat se reunesc în Hristos.

Aceste povești sunt adevărate și reflectă vieți și orașe transformate prin puterea rugăciunii evanghelistice.
În această ediție revizuită și actualizată a cărții de o asemenea revelație, autorul cel mai bine vândut, Ed Silvoso arată că atunci când schimbi climatul spiritual de peste un oraș – totul și toată lumea – este transformată. Biserica Primară știa acest lucru, iar aici Ed împărtășește un plan dovedit, biblic și practic pentru a te ajuta să intri într-un parteneriat real și transformator cu Dumnezeu. Atunci când o vei face, vei putea – și vei vedea lumea și climatul spiritual din jurul tău schimbându-se.
Împlinirea Marii Trimiteri nu mai reprezintă o nădejde îndepărtată, ci este o realitate ce se apropie cu pași repezi pe care o poți vedea în cursul vieții tale. Este timpul să te alături efortului!

Dr. Ed Silvoso, cel mai bine vândut autor instruit atât în teologie cât și în afaceri, este președintele și fondatorul Harvest Evangelism și lider al rețelei Transform Our World. Puteți afla mai multe pe transformourworld.org și edsilvoso.com

Nr. de pagini: 252

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.