Școală internațională de echipare pentru slujire (ISOM)

ISOM este un program de ucenicizare pentru a ajuta pastorii și liderii locali să transforme bisericile în centre de echipare pentru slujire.

Cu livrare prin Poșta Română - 15,00 lei
Cu livrare prin Curier - 20,00 lei
Preț:
Preţ de bază cu taxă
Pretul de vanzare cu reducere
100,00 lei
Reducere

Descriere

Cel mai răspândit program video de instruire biblică, disponibil în 60 de limbi și acum în limba română, SIDEPS este un program de ucenicizare pentru a ajuta pastorii și liderii locali să transforme bisericile în centre de echipare pentru slujire.  Ca profesori au fost aleși unii dintre cei mai respectați oameni la nivel internațional: Jack Hayford, Joyce Meyer, John Bevere, T.L. Osborn, Reinhard Bonnke, A.R. Bernard, Ray Comfort, Marilyn Hickey, Willie George și Brian Houston, care împărtășesc din experiența lor de viață și slujire.

Beneficiarii acestui program sunt grupurile de casă, grupurile de studiu biblic, departamentele educative din biserici sau orice persoană care dorește să urmeze în mod personal programul. Cursurile acestui program pot fi urmate într-unul dintre următoarele moduri: pe canalul Alfa Omega TV (în fiecare zi de marți de la ora 22:30 cu reluare miercuri, ora 13:30), pachetul de studiu (conținând manualul de studiu și DVD-uri video) sau pe platforma online. Pentru mai multe informații și înscrieri în acest program, navigați la adresa www.alfaomega.tv/isom

Pachetul ISOM conține 8 DVd-uri cu 32 sesiuni a câte 55 minute/sesiune și manualul de studiu.

 

Procesarea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.