Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Shalom - Paul Clayton Gibbs
Pret
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Cum a ajuns Isus la alți oameni, într-o lume polarizată și divizată? Și cum putem face asta astăzi? În cartea Shalom, Paul Clayton Gibbs sugerează că răspunsurile la aceste întrebări pot fi găsite întrebând o altă întrebare: „De ce petrecem atât de mult timp, energie și resurse invitând oamenii, când Isus a investit atât de mult în a fi El invitat?” Această carte invită cititorii să redescopere modul în care putem fi invitați noi înșine la a prezenta Evanghelia, prezentând un șablon practic în patru pași, simplu și în același timp inovator. Strategia Shalom te va echipa să ajungi la alții, la nivel personal, dar și organizațional, prin imitarea metodelor lui Isus. Este o carte vitală pentru cei ce doresc să vestească Evanghelia în secolul XXI!

Shalom - Cum să ajungi la oricine de oriunde. O abordare proaspătă a evanghelizării.

De ce consumăm atât de mult din timpul, energia și resursele noastre ca să îi invităm pe oameni, când Isus Și le-a consumat făcându-Se invitat?

Ne-am pierdut noi ca Biserică arta de a ne face invitați? Și dacă da, cum am putea să o redescoperim? Cartea Shalom adresează aceste întrebări și, la fel ca celelalte cărți ale trilogiei, pune la dispoziție un șablon practic format din patru pași, ușor de urmat și totuși cu o perspectivă revoluționară. Folosită astăzi de creștini de pretutindeni, strategia Shalom te echipează să ajungi la oameni prin metodele pe care le-a arătat Isus celor care-L urmau, pe care le-a poruncit ucenicilor să le implementeze și pe care l-a călăuzit pe apostolul Pavel să le utilizeze.

Isus nu a venit doar ca să ne salveze. A venit să ne recruteze. În această lume tot mai polarizată, misiunea noastră este să-i conducem pe oameni la pace cu Dumnezeu.

Sau, așa cum o numeau odinioară evreii din vechime...Shalom.

 

Paul Clayton Gibbs, fondator și director global al Pais Movement, este un autor și vorbitor care formează misionari. Provenind din Manchester, Anglia, el a fondat în 1992 Pais, o organizație care abordează oamenii și îi ajută să-și dezvolte inimi, aptitudini și vieți de misionari. Paul și soția lui, Lynn au doi fii, Joel și Levi, și un nepoțel. Ei locuiesc momentan în Arlington, Texas.

Număr pagini: 153

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.