Shalom - Paul Clayton Gibbs
Pret
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Cum a ajuns Isus la alți oameni, într-o lume polarizată și divizată? Și cum putem face asta astăzi? În cartea Shalom, Paul Clayton Gibbs sugerează că răspunsurile la aceste întrebări pot fi găsite întrebând o altă întrebare: „De ce petrecem atât de mult timp, energie și resurse invitând oamenii, când Isus a investit atât de mult în a fi El invitat?” Această carte invită cititorii să redescopere modul în care putem fi invitați noi înșine la a prezenta Evanghelia, prezentând un șablon practic în patru pași, simplu și în același timp inovator. Strategia Shalom te va echipa să ajungi la alții, la nivel personal, dar și organizațional, prin imitarea metodelor lui Isus. Este o carte vitală pentru cei ce doresc să vestească Evanghelia în secolul XXI!

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.