Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Volumul 10 - Cum poți fi vindecat
SKU:
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei

În aceste vremuri de pe urmă avem parte de provocări tot mai mari. Studiind cartea Cum poți fi vindecat, vei fi încurajat de mărturiile din trecut și prezent, pentru a te ajuta să depășești orice problemă cu care te-ai putea confrunta.

În tinerețea sa, Gordon Lindsay a fost intoxicat cu ptomaină și a fost cât pe ce să moară. Prin intermediul bunului său prieten, John G. Lake și soția acestuia, cea care i-a și dat predicile soțului ei pentru a le citi și pentru a medita la ele, Gordon a ajuns în punctul în care a fost gata să se încreadă în Dumnezeu, să pășească prin credință și să fie pe deplin eliberat din lanțurile care îl împresurau. Mărturia lui completă se găsește la sfârșitul acestei cărți.

Gordon a învățat ceva important despre vindecare. El a spus: „Propria-mi vindecare mi-a fost una dintre cele mai prețioase lecții de viață de care am avut parte. Dacă Dumnezeu mă poate vindeca, chiar și atunci când sunt atât de aproape de moarte, cu atât mai mult El mă poate elibera și proteja de nenorocirile provocate de dușman. Îmi era foarte clar faptul că Dumnezeu dorește să-Și împlinească promisiunea de a mă feri de neputință și de boală.

Pentru slava Lui, eu vreau să spun că Dumnezeu ne-a protejat, pe mine și întreaga mea familie, de-a lungul anilor. Suntem o dovadă a faptului că Dumnezeu este vindecătorul bolilor noastre. Cuvântul Său nu ne-a dezamăgit și astfel noi Îl putem recomanda oricărei persoane pe Isus, Vindecătorul. Ba mai mult, Îl slăvesc pe Dumnezeu pentru bunătatea și dragostea Sa pe care le-am văzut în vindecarea multor oameni. Putem spune cu adevărat că Isus vindecă și astăzi!”

Această carte ne descoperă și mărturii scripturale, din Vechiul și Noul Testament, mărturii depuse de oameni care au avut parte de vindecare. În aceste vremuri de pe urmă avem parte de provocări tot mai mari. Studiind cartea Cum poți fi vindecat, vei fi încurajat de mărturiile din trecut și prezent, pentru a te ajuta să depășești orice problemă cu care te-ai putea confrunta.

Pagină cu pagină, Cuvântul va fi viu, credința îți va crește și vei realiza că vindecarea este și pentru tine. După ce vei examina relatările vindecărilor miraculoase din Scriptură, vei descoperi că vindecarea și sănătatea încă fac parte din planul curent al lui Dumnezeu pentru copiii Săi.

 

Număr de pagini: 124

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Fundatia Alfa Omega, str. Aurel Pop nr. 8, Timisoara. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.